Câștigați un Starter Kit dsPIC33EV 5V CAN-LIN produs de Microchip

Câștigați un Starter Kit Microchip dsPIC33EV 5V CAN-LIN (DM330018) de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru acest kit, plus transport gratuit.

by gabi

Starter kit-ul dsPIC33EV 5V CAN-LIN dispune de controlerul de semnal digital (DSC – Digital Signal Controller) dsPIC33EV256GM106 pentru aplicații auto și de control al motoarelor. Kitul conține porturi de date seriale pentru CAN, LIN și SENT, o interfață de programare/depanare USB autonomă și o suprafață de expansiune pentru a asigura flexibilitate în dezvoltarea hardware a aplicațiilor.

Această placă permite utilizatorilor să exploreze trei formate populare de date seriale pentru aplicații auto și industriale (CAN, LIN și SENT). Programatorul și depanatorul USB PICkitTM On-Board (PKOB) permite o programare simplă fără a fi nevoie de o interfață hardware suplimentară. Nu sunt necesare alte instrumente externe pentru a programa dispozitivul.

Familia dsPIC33EV de controlere de semnal digital (DSC) de la Microchip dispune de un nucleu dsPIC® DSC de 5V 70 MIPS cu caracteristici îmbunătățite pe cip și este ideală pentru funcționarea în medii dificile, cum ar fi aparatele electrocasnice, aplicațiile industriale și auto.

Familia dsPIC33EV de 5V este dotată cu numeroase periferice integrate, care includ CAN, SENT, PWM-uri de mare viteză, amplificatoare operaționale (OP Amps) și memorie flash cu cod de corecție a erorilor pentru o fiabilitate și siguranță sporite. Familia de dispozitive dsPIC33EV permite proiectarea de sisteme de control al motoarelor de înaltă performanță și precizie, care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Acestea pot fi utilizate pentru a controla motoare BLDC, motoare sincrone cu magnet permanent, motoare AC cu inducție și motoare pas cu pas. Aceste dispozitive sunt ideale pentru aplicații de înaltă performanță de uz general, Touch, interfațare cu senzori avansați și aplicații de control în domeniul auto, industrial, de consum și medical.

Pentru a avea șansa de a câștiga un Starter Kit dsPIC33EV 5V CAN-LIN sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru acest kit, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-CAN.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și