Farnell își extinde oferta industrială odată cu înființarea unei noi funcții de director de specialitate

Eleanor Young a fost promovată în poziția nou creată pentru a impulsiona creșterea internațională

by gabi

Farnell a înființat un nou post de director pentru sectorul industrial, în contextul în care compania dorește să stimuleze o creștere profitabilă grație unui portofoliu extins de produse adresat clienților din întreaga lume.

Eleanor Young a fost promovată în funcția nou creată, după ce a îndeplinit cu succes rolul de director regional de vânzări al Farnell în Marea Britanie începând din iunie 2018.

Înainte de această dată, Eleanor a dezvoltat o bogată experiență industrială pe parcursul unei perioade de 15 ani, ocupând funcții de conducere la RS Components, Hewden Ltd și Brammer.

Eleanor a declarat: “Sectorul industrial reprezintă o oportunitate majoră de creștere la nivel global pentru Farnell, pe măsură ce ne extindem oferta de furnizori și produse pentru clienții din acest sector și, cu experiența mea bogată, abia aștept să sprijin afacerea pentru a realiza planurile noastre ambițioase de creștere. “Lucrăm la proiectul nostru privind automatizarea fabricilor de mai bine de trei ani și acum avem vânzări pozitive pentru o gamă largă de produse. Dar este evident, totuși, că nu toți clienții noștri fideli s-au gândit să cumpere produse industriale de la Farnell. Strategia noastră este de a schimba această percepție prin creșterea gradului de conștientizare a ofertei noastre industriale pe care clienții o pot accesa prin intermediul propunerii noastre multicanal.”

Simon Meadmore, Vicepreședinte al departamentului de gestionare a produselor și furnizorilor, la nivel global, la Farnell, a declarat: “Produsele sunt esențiale pentru a susține strategia de creștere a Farnell, iar faptul de a avea echipa potrivită este decisiv pentru succesul nostru. Sectorul industrial este un pilon cheie al strategiei noastre de produs și, cu experiența vastă a lui Eleanor, dezvoltată prin intermediul unor organizații de top din domeniu, acest lucru se va dovedi a fi parte integrantă a succesului nostru pe măsură ce ne construim oferta.”

Aflați aici cum poate Farnell să sprijine parcursul vostru industrial.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu