Farnell distribuie senzori de particule preciși și ieftini de la Piera Systems în cadrul unui nou acord global

Farnell a semnat un nou acord de distribuție cu Piera Systems pentru a comercializa familia de senzori de particule de înaltă precizie Intelligent Particle Sensor (“IPS”)

by gabi

Acești senzori versatili oferă o precizie excepțională la un cost redus și au fost proiectați pentru o integrare ușoară, ceea ce îi recomandă ca o opțiune viabilă pentru o implementare extinsă în diverse medii, cum ar fi birouri, spitale, școli și altele.

Accentul pus pe monitorizarea calității aerului a crescut pe măsură ce lumea continuă să se confrunte cu impactul pandemiei și cu nevoia urgentă de a trata efectele modificărilor climatice. Calitatea aerului din interior are efecte directe și substanțiale asupra sănătății umane, de la pierderea productivității până la provocarea de boli grave. Cele mai mici particule, cu o dimensiune mai mică de 1 micron, sunt cele mai periculoase, deoarece sunt ușor absorbite în sânge. Senzorii IPS de la Piera sunt certificați de un organism independent pentru a detecta cu precizie aceste particule submicronice până la PM.01, în comparație cu majoritatea celorlalți senzori care oferă doar estimări.

Aceștia sunt senzori de particule optoelectronice foarte sensibili care utilizează tehnologia de citire prin numărarea fotonilor. Cu designul său compact și consumul redus de putere, senzorul IPS este capabil să achiziționeze și să citească rapid datele, identificând în același timp particulele pe baza dimensiunii. Acesta este disponibil în trei modele (seriile 3, 5 și 7), fiecare cu un număr diferit de canale de ieșire. Controlul reglabil al sensibilității permite o precizie și o versatilitate superioare.

“Pandemia a pus accentul pe calitatea aerului din interior și suntem încântați de parteneriatul cu Piera pentru a aduce clienților din întreaga lume date precise privind calitatea aerului,” a declarat Sarah Priebe, Product Segment Leader, Global Sensors la Farnell. “Parteneriatul nostru cu Piera ne va permite să țintim și să descoperim noi piețe și aplicații datorită costului redus și a preciziei ridicate a senzorilor IPS.”

“Acest acord cu Farnell reprezintă o etapă importantă în demersul nostru de a oferi soluții mai complete pentru calitatea aerului și rezultate mai bune pentru sănătate,” a declarat Vin Ratford, CEO al Piera Systems. “Suntem încântați să profităm de prezența globală a companiei Farnell pentru a aduce această tehnologie disruptivă de calitate a aerului clienților din întreaga lume”.

Senzorul inteligent de particule de la Piera Systems este disponibil acum la Farnell, Newark și element14

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu