Staţie meteorologică modulară fără fir

by donpedro

Primiţi zilnic raport despre starea vremii!
Unul din cele mai avansate sisteme de adunare de date privind vremea;
Nu veţi mai fi surprins niciodată de schimbările de vreme;
Totul este fără fir; emiţătoarele exterioare pot fi la o distanţă de maximum 30 de metri.

În sfârşit o staţie meteorologică modulară, fără fir, completă! Vă puteţi bucura de rapoarte privind starea vremii fără ca locuinţa dumnevoastră să arate ca un laborator de meteorologie. Realizat în strânsă colaborare cu Christian Bjorn Design, Cable Free™ Modular Weather Station este realizat cu stil. El oferă un nou început către integrarea de tehnologie avansată şi un aspect foarte atractiv.

Este un sistem complet modular, cu patru instrumente de monitorizare compacte, separate, care ocupă 9″ x 2″ pe desktop. Fiecare dintre module poate fi folosit separat sau împreună, creând o unitate perfectă. Sistemul include patru unităţi display interioare, un traductor de temperatură şi umiditate care foloseşte tehnologia Cable Free™ pentru trimiterea datelor către unităţile de display. Afişajele interioare includ:
Barometrul cu previziunea vremii – cu această unitate puteţi prevedea vremea şi afişa presiunea barometrică în valori numerice absolute şi într-un grafic de 6 coloane pe 12 rânduri care indică presiunea în ultimele 24 de ore. Un reglaj al înălţimii permite utilizatorului compensarea presiunii.
Icoane grafice afişează previziunile locale pentru 12 la 24 de ore – timp însorit, parţial noros, noros, ploaie şi zăpadă.

ExactSet™ Clock cu alarmă – încorporează un receptor radio şi o antenă internă pentru monitorizarea semnalelor electronice de timp transmise de U.S. Atomic clock, unul dintre cele mai precise instrumente din lume. Ora, ziua şi luna sunt sincronizate automat de şase ori pe zi. Ceasul se resetează automat pentru trecerea la ora de vară. Include şi un mod de alarmă cu un ton de tip “crescendo”.
Traductor de precipitaţii – modulul traductor de precipitaţii afişează precipitaţiile zilnice şi menţine înregistrări pentru ultimele nouă zile. O caracteristică de reset permite monitorizarea precipitaţiilor pentru o anumită perioadă de timp, până la următoarea resetare. Cantitatea de precipitaţii este indicată în inci sau milimetri.
Termohigrometru – monitorizează temperatura şi umiditatea din trei locuri interioare sau exterioare. Aceste locuri pot fi grădina, sera, piscina, camera copilului, garajul, subsolul, pivniţa, sauna sau altele. Are memorie inclusă pentru a stoca valorile extreme şi o caracteristică “channel” pentru a citi ciclic valorile. Afişajul interior are o caracteristică de monitorizare a zonei de confort. Sistemul suportă două traductoare la distanţă suplimentare care pot fi plasate la maximul 30 de metri. Traductorii includ Remote Temperature, Humidity Sensor şi Waterproof Remote Temperature Sensor.
Toate bateriile necesare pentru funcţionarea sistemului sunt incluse, ceea ce permite folosirea imediată a sistemului. Bateriile alcaline au o durată de viaţă de 12 luni.

S-ar putea să vă placă și