BeagleBone Black acum disponibilă la Mouser

by donpedro

Mouser Electronics, Inc. a anunţat că acceptă comenzi pentru noile BeagleBone Black de la BeagleBoard prin CircuitCo, o nouă platformă BeagleBone mai economică cu extensie ridicată caracterizată de un procesor Sitara AM335x Cortex A8 ARM de la Texas Instruments.
BeagleBone Black este cel mai nou membru al familiei BeagleBoard, preluând caracteristicile uzuale de la originalul BeagleBone, şi adăugând caracteristici şi performanţe suplimentare cu un procesor mai rapid, HDMI onboard şi dublând memoria.
Platforma BeagleBoard.org are un istoric dovedit în facilitarea inovării de la concept la piaţă, iar caracteristicile îmbunătăţite ale BeagleBone Black permit dezvoltatorilor să transforme ideile în prototipuri mai uşor ca niciodată. Când funcţionează de sine stătător sau în conjuncţie cu alt computer, BeagleBone Black va furniza dezvoltatorilor, pasionaţilor şi entuziaştilor o cale simplă de acces către interfeţe standard industriale şi un ecosistem bine dezvoltat de software şi unelte. Plăcile originale BeagleBone sunt de asemenea compatibile cu BeagleBone Black, făcând uşoară integrarea cu proiecte originale, ceea ce reprezintă un alt avantaj.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.mouser.com/new/beagleboardorg/beagleboneblack/.

Mouser Electronics
www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu