Amplificatoare operaţionale integrate în microcontrolere economice PIC® pe 8 biţi

by donpedro

Microchip anunţă lansarea a două noi microcontrolere PIC® pe 8 biţi, PIC16F527 şi PIC16F570, ce combină utilizarea simplă a unui MCU PIC cu periferice analogice economice pentru crearea unei familii potrivite unei game largi de aplicaţii.
Dispunând de un modul dual de amplificator operaţional pe cip, ADC pe 8 biţi şi două comparatoare, aceste MCU-uri sunt ideale pentru sisteme care necesită condiţionare semnal şi amplificare pentru a interpreta intrări analogice.
PIC16F527 şi PIC16F570 implică o arhitectură pe 8 biţi mică şi de înaltă eficienţă, şi adaugă caracteristici pentru sprijinirea uşurinţei de utilizare şi a creşterea robusteţei sistemului. Capabilitatea complet nouă de întrerupere hardware oferă proiectanţilor libertatea de a implementa funcţii mult mai complexe fără adăugarea de mult software, în vreme ce funcţia BOR (Brown-Out Reset) integrată poate detecta probleme în alimentarea sistemului şi reiniţializarea în siguranţă a MCU-ului pentru a evita coruperi de memorie. Cele două microcontrolere sunt caracterizate de memorie flash program, ce permite utilizare de funcţionalitate EEPROM de date. Aceste caracteristici cheie, suplimentar adăugării integrării de periferice analogice uzuale, fac ca PIC16F527 şi PIC16F570 să fie foarte potrivite pentru un număr de produse senzoriale economice precum: detectoare de fum, detectoare de monoxid de carbon, senzori foto şi module de interfaţare senzori auto.

Microchip Technology
www.microchip.com/get/JB5A

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu