Acces rapid la sisteme de PC-uri integrate individuale

by donpedro

Digital-Logic AG a anunţat că BFAD este o îmbunătăţire a GETembedded! Platforma este parte a programului Digital-Logic Certified Integrators şi reprezintă adăugarea de smart Modules de la specialiştii elveţieni în integrarea computerelor.

Realizat pe baza GETembedded! Platforma BFAD dezvoltă şi realizează aplicaţii pentru uz industrial în domeniul echipamentelor medicale, automatizări industriale şi telecomunicaţii. Platforma GETembedded! combină cele trei tehnologii principale – calculatoare integrate, Linux integrat şi comunicaţii integrate – pe o singură placă. Această soluţie inovativă îndeplineşte cerinţele actuale ale pieţei, cum ar fi cerinţele privind comunicaţiile între procese, mai multă putere şi integrare pentru calculatoare şi arhitectura open software.

Concept modular inovativ
Odată cu smartModules, Digital-Logic oferă o familie completă de embedded-PC în formatul credit-card. Această familie cuprinde şase module disponibile în diferite configuraţii CPU, de la ELAN400 şi procesoare Pentium-III la P5, ZF586 şi Geode GX1. Ultimele modele sunt SM586PC cu PC-on-a-chip ZFx86 compatibil x86 şi grafică de înaltă performanţă şi SMGXPC, un calculator profesional bazat pe procesorul Geode GX1 de 300 MHz. Toţi membrii familiei smart Module sunt caracterizaţi de dimensiuni mici de 66mm x 85mm şi o structură foarte plată. Ei au o memorie de lucru mare de la 2 MB la 128 MB de DRAM, în funcţie de model.
Configuraţia standard include interfeţe pentru hard-disk-uri, floppy-disk, tastatură, mouse, imprimantă şi porturi TTL la COM1 şi COM2. Alte caracteristici integrate sunt porturi USB (Universal Serial Bus), o interfaţă opţională LAN, un watchdog şi funcţii avansate pentru power management. smartModules rulează sub Linux, QNX şi RTXDOS şi alte sisteme de operare uzuale ca Windows 98/CE/NT4/2000. Domeniul de temperatură de funcţionare standard este de la -25°C la +60°C. Produsele sunt disponibile, la cerere, şi pentru domeniul extins de temperaturi de funcţionare de la -40°C la +85°C.

Programul Digital-Logic Certified Integrators
Scopul programului Digital-Logic Certified Integrators este de a oferi capabilităţi de dezvoltare pentru aplicaţii industriale PC clienţilor OEM şi de a promova folosirea pe scară largă a modulelor embedded-PC de la Digital-Logic. Programul este destinat tuturor companiilor de proiectare care dezvoltă aplicaţii embedded-PC customer-specific folosind componente smartModule. Ideea este de a folosi cunoştinţele şi experienţa existente pentru integrarea de embedded-PC, alături de acumularea de noi cunoştinţe, pentru a permite Certified Integrator să dezvolte aplicaţii pentru clienţii OEM.
Participanţii la Certified Integrators Program trebuie să îndeplinească anumite cerinţe: compania de proiectare trebuie să aibă un sistem CAD actual, o echipă permanentă de ingineri pentru dezvoltare şi experienţă în integrarea sau dezvoltarea de embedded PC. Ei trebuie să mai ofere şi trei proiecte complete despre integrarea de smartModule.
www.digitallogic.com

S-ar putea să vă placă și