35 mW: Ecran color cu consum redus de putere pentru dispozitive mobile

by gabi

Noul display TFT color de 2,4 inch dezvoltat recent este perfect pentru utilizare mobilă datorită consumului redus de putere. Acesta necesită un consum de energie de numai 10 mA la 3,3 V și oferă contraste clare chiar și în lumina soarelui.

Grație modelului EA TFT024-23ATNN, DISPLAY VISIONS GmbH include în gama sa un ecran color deosebit de economic pentru utilizarea în dispozitive mobile. Acesta este foarte ușor de citit atât cu iluminare de fundal, cât și fără. În lipsa iluminării din spate, consumul de energie este de numai 35 mW. Astfel, în timpul unei zile de lucru de opt ore, această valoare nu împovărează o baterie LiPo cu mai mult de 75 mAh. Panoul TFT pozitiv cu fundal alb poate fi operat atât în culori, cât și alb-negru. Fiind un display transflectiv, acesta folosește, suplimentar față de iluminarea de fundal integrată și lumina incidentă pentru o afișare cu contrast ridicat. Prin urmare, chiar și în lumina puternică a soarelui, ecranul poate fi citit clar din unghiuri largi.

Rezoluția afișajului de 2,4 inch este de 240×320 pixeli RGB. Acesta are o lățime totală de aproximativ 43 mm și o înălțime de 60 mm. Display-ul este conectat la unitatea electronică de comandă prin intermediul unui cablu FPC. În plus față de interfața RGB standard, sunt disponibile o interfață SPI cu 4 fire, care reduce numărul de pini utilizați și un bus de date paralel µC cu o lățime de 8- sau 16-biți.

În cazul montării SMD, există conectori adecvați disponibili ca accesorii.

Display-ul color TFT este proiectat pentru utilizare profesională și poate fi folosit într-o gamă largă de temperaturi de operare, de la -20° la +70°C. Durata sa de viață este de 50.000 de ore.

Înălțimea de numai 3 mm permite un design plat, iar marginile sale foarte înguste permit o utilizare optimă a spațiului disponibil – ideal pentru un dispozitiv portabil inteligent. Noul display este disponibil în prezent și, la fel ca în cazul tuturor produselor sale, DISPLAY VISIONS garantează pentru acesta disponibilitate pe termen lung, precum și asistență completă.

DISPLAY VISIONS

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu