YAGEO – Innovative Service Around The Globe

by donpedro

Telezimex şi TTI vă prezintă portofoliul YAGEO – unul dintre jucătorii globali pe piaţa componentelor ceramice, o companie cu o reţea globală de centre de distribuţie, facilităţi de producţie şi birouri de vânzări.
Yageo are un lung istoric în tehnologia ceramică şi în dezvoltarea soluţiilor inovatoare
pentru echipamentele electronice bazate pe această tehnologie, cu precădere în
telecomunicaţii, EDP sau în zona aplicaţiilor consumer digitale.
Yageo este cunoscut ca şi furnizor de condensatori ceramici multistrat (MLCC) şi a
rezistenţelor SMD (R-chips) produse în diverse locaţii. De exemplu, facilitatea de producţie din Kaohsiung, Taiwan este recunoscută ca un centru major pentru dezvoltarea noilor tehnologii în zona Asia-Pacific, în timp ce locaţia din Roermond, Olanda este cea mai mare facilitate de producţie pentru condensatori MLCC din Europa. Yageo are un angajament major pentru protecţia mediului reflectat în tehnologia de vârf, practici industriale moderne şi ţinte agresive în ce priveşte pierderile de energie, apă sau reducerea emisiilor.
De asemenea, compania este un pionier şi conduce dezvoltarea tehnologiilor bazate pe apă şi dezvoltarea dielectricilor fără Pb pentru gama de MLCC, sau pentru înlocuirea
paladiului cu electrozi baze metal (BME).

Antenele Bluetooth produse de Yageo sub marca Phycomp sunt doar un exemplu din gama miniaturală de înaltă frecvenţă. Noul software şi experienţa acumulată în RF a dus la crearea unei game complete de antene pentru aplicaţii bazate pe aceeaşi tehnologie ca şi produsele Bluetooth. Acestea includ antene optimizate pentru GPS sau telefonie DECT.
Yageo furnizează de asemenea antene pentru aplicaţii în 433MHz şi 870MHz şi
de asemenea antene dual band pentru aplicaţiile de telefonie mobilă dezvoltate în 900MHz/1.8GHz.
Pentru aplicaţiile peste 5GHz, Yageo furnizează soluţii 2.4/5.2GHz dual band (IEEE802.11b & IEEE802.11a) şi în plus, dezvoltă antene ceramice de 5.2GHz şi 5.8GHz pentru generaţiile următoare de produse din domeniul telecomunicaţiilor.

TTI ROMÂNIA:
Tel: 0264-439103
codrin.ianc@de.ttiinc.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu