Würth Elektronik eiSos prezintă un portofoliu complet de produse electronice şi componente electromecanice

by donpedro

Informaţii despre standul Würth Elektronik eiSos de la expoziţia Electronica 2014 – Munchen:
• Würth Elektronik eiSos – Hala B6 Stand 404
• Würth Elektronik Stelvio Kontek – Hala B4 Stand 539

Würth Elektronik eiSos prezintă portofoliul larg de produse electronice şi componente electromecanice în standurile sale de la expoziţia Electronica 2014 – Munchen, Germania în perioada 11-14 Noiembrie.

Condensatoare
Portofoliul de produse EMC este completat prin adăugarea de condensatoare certificate electrolitice, ceramice şi film. Aveţi nevoie de componente pentru aplicaţii de management al puterii? Pe toate le găsiţi de la o singură sursă! Condensatoarele folie din clasa X2 întregesc linia noastră de filtre. Condensatoarele MLCC sunt disponibile în variantele 0402-1812. Multe şi diverse modele în variante SMT şi THT precum şi condensatoare electrolitice snap-in din aluminiu sunt acum disponibile pentru aplicaţii generale sau speciale. Unele dintre cele mai importante produse din portofoliu sunt condensatoarele din aluminiu cu polimer, disponibile pentru tehnologiile SMT şi THT, acestea oferă diverse avantaje la care se adaugă cea mai mare durată posibilă de viaţă. De asemenea, cu ocazia expoziţiei Electronica – 2014, veţi găsi la standurile noastre o nouă carte tehnică intitulată “Abc of Capacitors” (ABC-ul condensatoarelor). Cartea este disponibilă în limbile Engleză şi Germană şi oferă o introducere cuprinzătoare în domeniul condensatoarelor. Cartea este orientată pe aplicaţii practice şi nu se adânceşte în teorie. Este o carte scrisă de dezvoltatori pentru dezvoltatori.

Cea mai mică bobină de stocare realizată din pulbere de fier magnetic
Amprenta inductorului de putere WE-MAPI (varianta SMD) este de numai 1.6 × 1.6 mm cu o înălţime 1 mm. Inductorul de putere ecranat magnetic WE-MAPI permite curenţi de până la 1.9A, conductivitate mare şi curenţi mari saturaţie de până la 4.9A. În plus, compania prezintă numeroase alte inductoare de putere şi şocuri de mod comun pentru aplicaţii de putere şi proiecte SMPS.

Bobine wireless de putere
Încărcarea de la distanţă a dispozitivelor a devenit realitate. Pentru această tehnologie de viitor, Würth Elektronik eiSos furnizează bobine compatibile Qi (cu referire la produsele IC) şi prezintă, în cadrul expoziţiei, cele mai recente tendinţe. La standul nostru, puteţi testa produsele noastre prin încărcarea (gratuită) a telefonului inteligent sau a tabletei dumneavoastră.

Module de putere
Linii extinse de produse standard şi prezentarea unui driver de LED cu următoarele caracteristici: curent de ieşire variabil, compatibilitate EMC în conformitate cu EN55015, deconectare automată în caz de suprasarcină, supratensiune şi temperaturi excesive.

LED-uri albe şi de semnal
Prezentarea inovaţiilor recente în domeniul LED-urilor albe: PLCC în diverse variante de modele: 3014, 3020, 5630 şi 3528 precum şi LED-uri albe de mare putere.

Conectori şi Electromecanice
Cu ocazia expoziţiei, la standurile noastre veţi găsi cataloagele anului 2015 pentru conectori şi componente electromecanice. Acestea conţin o mulţime de inovaţii şi îmbunătăţiri recente în tehnologiile Board-to-Board, Wire-to-Board, I/O, ZIF, blocuri terminale precum şi noile completări ale portofoliului cum ar fi socluri pentru siguranţe şi elemente de conectare inovatoare precum borne SMD şi elemente de putere SMD pentru procesare automată completă.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu