Würth Elektronik eiSos lansează bobinele cu aer SMD pentru aplicații de înaltă frecvență: Q factor înalt, curent nominal mare, frecvență înaltă

by donpedro

Aplicaţiile de înaltă frecvenţă, în special cele din domeniul radio, necesită bobine fără miez cu un factor de calitate deosebit de mare. Fiind foarte potrivite la cerinţele actuale ale pieţei pentru acest domeniu de

aplicaţii, Würth Elektronik eiSos îşi extinde acum portofoliul său de bobine fără miez WE CAIR disponibile în noi formate: 1322 şi 1340.
Noile bobine sunt cu o treime mai plate decât actualele formate ale acestei serii de produse. Noul design 1320 din seria WE-CAIR suportă un curent nominal mai mare cu 20% faţă de bobinele ceramice convenţionale disponibile în formatul 0805. Înaltul său factor de calitate (Q) rămâne stabil chiar şi în gama frecvenţelor înalte (MHz) permiţând acestor extrem de plate bobine cu aer să fie utilizate într-un spectru de frecvenţe foarte larg.
Mulţumită bobinelor fără miez, inductanţa rămâne stabilă (constantă) până la capătul domeniului GHz, ceea ce înseamnă că aceste noi bobine fără miez sunt predestinate pentru utilizarea lor în aplicaţii de radiofrecvenţă. Design-ul compact în combinaţie cu un factor de calitate înalt şi un curent de valoare ridicată, impune utilizarea acestor bobine în circuitele analogice de condiţionare a semnalului de toate tipurile şi pentru ajustarea impedanţei antenelor în diverse benzi de frecvenţă. Mostre sunt disponibile gratuit, la cerere. Toate produsele sunt disponibile din stoc.
C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu