Un “inch“ vă va oferi 3 Waţi

by donpedro

Modulele AC/DC Traco TMPS 03 cu dimensiunile 1“ × 1“ × 0,6“ reprezintă o soluţie de top pentru alimentări electrice în spaţii restrânse.

Sursele de alimentare electrică cu o densitate de mare putere (W/cm3) sunt în prezent comercia­lizate de mai mulţi producători. Cu toate acestea, provocarea actuală este sursa de alimentare miniaturală cu o putere de, să spunem, câţiva waţi deoarece chiar şi cele mai mici surse de alimentare trebuie să includă aceleaşi componente ca şi sursele mai mari (doar mai puţin puternice, bine-înţeles), dar dimensiunile acestor componente “mai slabe” sunt de regulă cu foarte puţin mai mici decât cele puternice.
Astfel, noua serie TracoPower TMPS 03 vine cu o a doua dimensiune, la propriu. Dimensiunile de 1×1 inch (25.4mm) şi înălţimea de doar 15.3mm permit utilizarea modulelor TMPS chiar şi în dispozitivele în care fiecare cm3 este preţios.
Un avantaj important este că modulul TMPS este capabil de operare repetitivă pe termen scurt (<30s), furnizând cu până la 30% mai multă putere (menţinând în acelaşi timp puterea totală medie de 3W). Acest aspect este esenţial în cazul dispozi­tivelor care necesită un curent de pornire mai mare sau la antrenarea motoarelor mici şi a altor dispozitive similare. TMPS întruneşte cerinţele referitoare la consumul redus de putere în standby, întrucât nu are nevoie decât de 0.15W în condiţii de funcţionare în gol. Modulul TMPS poate fi alimentat de la “orice” cabluri CA de alimentare(85-264VAC) şi chiar de la o linie de CC (120-370VDC).

Avantaje / Caracteristici:

• Module 3W AC/DC de înaltă calitate
• Ultra compact – 25,4 × 25,4 × 15,3 mm (1“ × 1“ × 0,6“)
• Consum de putere în standby de doar 0.15W
• Protecție continuă împotriva scurtcircuitelor şi a supracurenților
• Posibilitate de a extrage cu până la 30% mai mult curent (<30s) • 6 versiuni (o ieșire 3, 5, 9, 12, 15, 24 VDC)

Dacă sunteţi interesaţi de produsele TRACO POWER, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

Adaugă un comentariu