Würth Elektronik eiSos dezvoltă două noi bobine emiţătoare wireless

by donpedro

Numărul de dispozitive conforme standardului Qi al Wireless Power Consortium (WPC) este în creştere rapidă.

În prezent, pentru a beneficia de o interoperabilitate perfectă, există în piaţă mai mult de 560 de dispozitive certificate Qi. Acest lucru asigură faptul că utilizatorii au posibilitatea să-şi încarce dispozitivele lor independent de furnizor. Pentru a creşte oferta sa de bobine emiţătoare wireless în gama de tensiune de 12V, Würth Elektronik eiSos a dezvoltat două noi bobine. Acestea sunt conforme cu stardardul Qi al Wireless Power Consortium (WPC).
Bobina single 760308104113 (A13) precum şi matricea formată din două bobine 760308104119 (A19) oferă clienţilor avantajul de a mări suprafaţa activă de transfer de ener­gie wireless în dispozitivele lor. La fel ca toate celelalte bobine de la Würth Elektronik eiSos, noile bobine oferă calitate înaltă cu fire liţate şi ferite premium pentru a obţine un factor Q mare şi o rezistenţă RDC redusă. Würth Elektronik eiSos continuă să contribuie cu noile produse la succesul standardului Qi. Noile bobine sunt disponibile imediat din stoc.
C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu