Würth Elektronik eiSos adaugă la portofoliul său de produse o bobină inteligentă, cu compensarea curentului de mod comun

by donpedro

Inductoarele de mod comun cu bandă de atenuare foarte largă sunt utilizate pentru a reduce zgomotul de mod comun în aplicaţiile de

înaltă frecvenţă, pe liniile de transmisie de date şi de semnal.
În acest scop, Würth Elektronik eiSos a adăugat la portofoliul său de produse un nou membru al familiei WE-CNSW HF, o bobină cu compensare a curentului de mod comun într-o capsulă 0504. Aceasta a fost proiectată pentru a permite o bună utilizare a tehnologiei de înfăşurare bifilare. Dispunând de un miez NiZn, aceasta permite o atenuare în bandă largă care operează în domeniul frecvenţelor de ordinul GHz.
În comparaţie cu modelul anterior 0805 din seria WE-CNSW HF, o foarte mică pierdere de inserţie în mod diferenţial este atinsă chiar şi la 10GHz, făcând posibilă filtrarea cu asemenea bobine de mod comun, chiar şi pe linii de transmisie de date şi de semnal de foarte mare viteză, fără a avea un impact semnificativ. Cu ajutorul unei tehnologii de înfăşurare speciale, bobinele vor suporta curenţi mai mari. Noul model suportă o valoare a curentului de două ori mai mare decât mo­delul anterior, 0805. Procesul de lipire a fost optimizat, iar prin placarea cu aur a terminalelor s-a obţinut atât eliminarea corodării conexiunilor, dar şi o îmbunătăţire substanţială a procesului de lipire de tip reflow.
Toate inductanţele sunt disponibile din stoc. Mostre sunt disponibile la cerere.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și