Würth Elektronik eiSos completează seria WR-TBL cu noi blocuri terminale cu acționare prin apăsare

by donpedro

WE_EA0915_Fig-1Würth Elektronik eiSos completează seria sa de succes – WR-TBL – cu trei noi blocuri terminale cu acționare prin apăsare; totodată, noile module sunt disponibile acum și în varianta cu pasul de 5.08mm și 7.50mm. Mecanismul cu arc înlătură conectarea prin șurub; de asemenea, direcția de conectare a cablurilor în blocurile terminale se poate face orizontal sau la 45° cu opțiuni de la 2 la 12 pini. Alte versiuni sunt disponibile la cerere.
Blocurile terminale din seria WR-TBL sunt certificate UL/cULus și VDE, suportă intervalul de temperatură -30°C … +120°C și au o conductivitate de până la 10A/750VAC.
Mulțumită celor doi pini de conectare per contact, blocurile terminale prezintă o stabilitate mecanică foarte bună atunci când sunt montate pe o placă de circuit imprimat. Blocurile terminale suportă un spectru larg de secțiuni transversale a cablurilor, de la AWG30 (0.05 mm²) până la maxim AWG16 (1.31 mm²).
Toate produsele sunt disponibile ex-stoc. Mostre gratuite din noile blocuri terminale sunt disponibile imediat.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu