Würth Elektronik eiSos adaugă la portofoliul său de produse un inteligent inductor de mod comun, cu curenţi compensaţi

by donpedro

Inductoarele de mod comun sunt utilizate ca filtre de rețea pentru a reduce inter­feren­țele radio de bandă largă apărute în rețea.

Inductoarele de mod comun cu o lățime foarte largă de bandă de atenuare sunt necesare pentru a reduce zgomotul de mod comun în gama de înaltă frecvență pe liniile de date și de semnal. În acest scop, Würth Elektronik eiSos adaugă un inductor cu curenți compensați, de mod comun, în capsula de mărime 0504, la portofoliul familiei sale WE-CNSW HF. Designul său permite utilizarea unei tehnologii de bobinare bifilară subțire.
Combinat cu un miez NiZn, acesta permite un răspuns cu atenuare în bandă largă care operează în gama de frecvențe GHz.
Comparativ cu designul 0805, anterior în seria WE-CNSW HF, o pierdere foarte mică, în modul diferențial de inserție, este atinsă chiar la 10 GHz, ceea ce face posibilă filtrarea chiar pe liniile de date de mare viteză și pe liniile de semnal cu astfel de inductoare de mod comun, fără a avea impact semnificativ.
O tehnologie de bobinare specială are ca rezultat capabilitatea de transport de curent mai mare, de două ori curentul din designul 0805. Sudabilitatea conexiunilor componentei a fost, de asemenea, optimizată, în plus, placarea cu aur nu permite conexiunilor să se corodeze și face sudabilitatea excelentă în procesul de lipire reflow. Mostre gratuite se obțin la cerere și toate componentele sunt disponibile din stoc.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și