Würth Elektronik eiSos dezvoltă inductoare de mod comun cu miezuri nanocristaline pentru filtre de rețea

by donpedro

Inductoarele de mod comun sunt utilizate ca filtre de rețea pentru a reduce interferențele radio de bandă largă apărute în rețea.

Würth Elektronik eiSos a dezvoltat inductoare de mod comun cu compensare de curenți, folosind nuclee nanocristaline în acest scop. Noua familie de produse WE-CMBNC este făcută cu miezuri nanocristaline și caracteristici de atenuare în bandă largă.
Comparativ cu miezurile convenționale făcute din materiale cu aliaje MnZn și NiZn, miezurile nanocristaline au permeabilitate de 20 ori mai mare. Interferența de pe rețeaua de alimentare poate fi astfel redusă coborând în gama de frecvență joasă kHz, unde miezurile convenționale NiZn și MnZn au efect atenuator foarte mic. Chiar și în intervale de înaltă frecvență, nivelele ridicate de atenuare pot fi realizate datorită capacității scăzute a bobinajului.
Comparativ cu miezurile convenționale, temperatura lor Currie este de aproximativ trei ori mai mare, așa că interferența push-pull nu poate duce la saturația miezului de rețea. Toate inductoarele șoc de rețea sunt dis­ponibile din depozit. Mostre gratuite sunt disponibile la cerere. Kit-uri de design sunt, de asemenea, disponibile pentru dezvoltatori și EMC.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu