Würth Elektronik eiSos achiziționează firma AMBER wireless GmbH

by donpedro
WE_EA0716_Unified

Momentul semnării oficiale a contractului de achiziție: (de la stânga la dreapta) Christian Brych (Fellow partner AMBER Wireless GmbH), Heinz Brych (Managing Director AMBER Wireless GmbH), Oliver Opitz (Division Manager Strategic Product Development, Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG) și Tanja Hochschild (Post Merger Integration Manager, Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG) Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

AMBER wireless este unul dintre cei mai importanți producători de soluții ISM/SRD de mică putere din Europa și oferă produse wireless de înaltă eficiență în benzile de frecvență de 169MHz, 433MHz, 868MHz, 915MHz și 2.4GHz. Aceste soluții wireless sunt consi­de­rate a fi componentele de bază din sfera aplicațiilor cu rată mare de creștere precum rețele de senzori, Internetul Lucrurilor, telemetrie, logistică, sisteme de urmărire, soluții inteligente de contorizare, tehnologie medicală, sisteme de securitate, dar și aplicații precum clădiri inteligente și automatizări industriale.

Integrarea AMBER wireless este norocul nostru. Expertiza și produsele aduse de noii noștri colegi, susțin Würth Elektronik eiSos într-un segment strategic crucial. Tehnologia de vârf pentru rețelele wireless industriale stimulează gama noastră de produse adresate piețelor în continuă creștere precum Industry 4.0, IoT sau Smart Metering. Investițiile planificate în acest domeniu vor sprijini activi­tățile noastre globale”, au spus Oliver Konz și Thomas Schrott, Directori Generali la Würth Elektronik eiSos Group.

Heinz Brych, fondator și Mana­ging Director la AMBER wireless GmbH, a spus: “Știu că suntem pe mâini bune cu Würth Elektronik eiSos. Aici, vom primi sprijinul necesar pentru a extinde prezența noastră la nivel global. Relațiile puter­nice cu producătorii de semiconductoare din întreaga lume, rețeaua globală de vânzări și vânzările directe extrem de performante sunt elemente pe care Würth Elektronik le-a dezvoltat extrem de mult, iar noi ne propunem să profităm din plin de aceste avantaje. Mă bucur că voi putea să asigur viitorul companiei AMBER wireless în acest fel.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu