Würth Elektronik eiSos a fost gazda WPC

by donpedro
WE_EA0716_Wireless-Charging

Bobinele WE-WPCC pentru încărcare wireless de la Würth Elektronik eiSos Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Wireless Power Consortium (WPC) este principalul orga­nism de standardizare în ceea ce privește transferul de energie fără fir. În perioada 22 – 25 August, Würth Elektronik eiSos a organizat Reuniunea Europeană a WPC la hotelul Munich City Hilton din Munich, iar în data de 25 August, a avut un rol important în organizarea conferinței “Wireless Power Trade Show and Seminar”. Alexander Gerfer – CTO, a fost principalul vorbitor pentru secțiunea de seminar, iar Jörg Hantschel – Global Business Development Manager a ținut un discurs la Forumul Dezvoltatorilor Qi despre integrarea sistemului.
Peste 144 de milioane de receptoare pentru încărcare wireless au fost vândute anul trecut, iar în acest an, se așteaptă să fie vândute 259 milioane. Standardul Qi a fost dezvoltat astfel încât aceste dispozitive să poată utiliza aceleași stații de încărcare. La standardul Qi lucrează 235 de firme care sunt în același timp membri permanenți ai organismului Wireless Power Consortium (WPC).
Întâlnirile WPC au loc de cinci sau șase ori pe an, în diverse locații de pe glob, în cadrul lor discutându-se despre probleme de software și de integrare de sistem care apar în proiectarea hardware. În același timp, sunt prezentate produse și aplicații noi precum și firmele care le dezvoltă. Conferința de la Munich s-a axat pe noile aplicații Qi din industrie, medicină și de uz casnic.
Conferința “Wireless Power Trade Show and Seminar” este deschisă publicului și oferă o oportunitate unică pentru a afla – în premieră – totul despre puterea wireless.
Würth Elektronik eiSos a fost gazda întâlnirii de la Munich (22–25 August, Munich City Hilton). Pe lângă participa­rea la seminarii, acest specialist în com­ponente electronice a prezentat în cadrul expoziției o gamă variată de produse – peste 42 de tipuri de bobine – compania Germană fiind producătorul cu cel mai larg spectru de componente pentru încărcare wireless cu energie.


Würth Elektronik

www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu