Wandboard – placă de dezvoltare embedded de înaltă performanţă

by donpedro

Future Electronics anunţă disponibilitatea pe stoc a Wandboard, o placă de dezvoltare embedded sponsorizată de comunitate, ce oferă un set bogat de caracteristici multimedia. Clienţii pot cumpăra Wandboard de la magazinul web al Future Electronics, sau prin orice filială a Future Electronics. Wandboard, ce se bazează pe puternicul procesor multimedia i.MX 6 de la Freescale Semiconductor, este disponibilă în versiunile cu un singur miez (Wandboard Solo) şi cu două miezuri (Wandboard Dual). Wandboard Solo are un preţ de 73,95USD şi Wandboard Dual de 93,95USD.
Wandboard este produsul unei iniţiative non-profit prin care, precum Raspberry Pi, se doreşte oferirea unei platforme de dezvoltare integrate economice pentru studenţi şi pasionaţi, precum şi pentru utilizatori profesionişti. Avantajul Wandboard este acela că a adoptat o arhitectură de sistem pe modul utilizând standardul deschis EDM pentru conectarea modulului la o placă purtătoare de interfaţare simplă ce oferă funcţii uzuale de sistem precum interfeţe de alimentare şi de comunicaţie.
Wandboard furnizează o platformă hardware de înaltă performanţă, capabilă de a rula aplicaţii complexe şi funcţii precum randare grafică de înaltă definiţie. Procesoarele Freescale seria i.MX 6, caracterizate de tehnologie ARM Cortex-A9, suportă Ubuntu şi Android™, iar însăşi Wandboard suportă u-boot şi Linux®.

Future Electronics
www.FutureElectronics.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu