Vishay a fost premiată

by donpedro

Vishay Intertechnology, Inc. a primit recent un premiu de la asociaţia franceză SPDEI, care include peste 40 de distribuitori de componente electronice. Membrii SPDEI (le Syndicat Professionnel de la Distribution en Electronique Industrielle) includ şi lideri mondiali precum Arrow, Avnet, TTI, şi Future. Primirea de către Vishay a prestigiosului Trophe France de la SPDEI a avut loc la 22 Noiembrie 2005 la Place de la Concorde, Paris, Franţa, atestând rolul Vishay de lider al producătorilor de semiconductoare discrete şi componente pasive.

Acest premiu primit de Vishay, evidenţiază calitatea serviciilor şi relaţiile cu reţeaua de distribuţie. Acest lucru este foarte important, ţinând cont că SPDEI lucrează cu 166 de producători de componente.

Imaginea alăturată prezintă primirea premiului la Paris, Franţa, unde acesta a fost înmânat către (de la stânga la dreapta):
Martine Resche – Account Manager Distribution; Philippe Masson – Distribution Manager, Franţa; Stefan Fischer – Director Distribution, Europa şi Franois Glowacki – Account Manager, Distribution.

Vishay Intertechnology Inc. www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu