Truse de scule pentru electronisti (II)

by donpedro

Continuând ideea pe care am dezvoltat-o în numărul din decembrie, dorim să vă prezentăm o serie de instrumente profesionale pe care le recomandăm cu plăcere atât pasionaţilor, cât şi firmelor implicate în realizarea diverselor dispozitive electronice.
Într-un domeniu pretenţios şi dificil ca acela al electronicii, instrumentele şi sculele folosite trebuie să fie pe cât de speciale pe atât de precise.

Penseta de precizie universală (170mm)
Dacă lucraţi cu CI de dimensiuni reduse sau cu componente SMD, aceste instrumente vă sunt absolut necesare pentru manipularea componentelor.

Penseta cu lupă
Lupa este un accesoriu indispensabil în cazul componentelor electronice de dimensiuni reduse, făcând posibilă atât citirea codurilor inscripţionate pe acestea, cât şi identificarea caracteristicilor fizice sau mecanice ale acestora. şi, dacă mai este însoţită şi de pensetă, se transformă într-un instrument foarte util şi uşor de utilizat.

Set de scule pentru cositorit
Acest set de scule conţine instrumente cu forme diverse şi specializate, necesare operaţiilor de lipire/dezlipire. Sunt folosite cu precădere în cadrul depanărilor, pentru curăţarea plăcilor, pentru înlăturarea scurt-circuitelor, pentru înlăturarea componentelor arse sau deteriorate. Permit manipularea uşoară a componentelor SMD în cazul lipirii sau al dezlipirii.

Şurubelniţe de precizie pentru electronişti

www.syscomelco.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu