Vertiv lansează o soluție de monitorizare ce oferă noi facilități pentru centrele de date EDGE de dimensiuni mici și mijlocii

by donpedro

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, și-a prezentat, noua sa ofertă de software, Vertiv™ Environet™ Alert, care aduce în centrele de date mai mici și unitățile EDGE, capacitățile de monitorizare și gestionare a infrastructurii de nivel enterprise. Vertiv Environet Alert este disponibil la nivel global, fiind accesibil și ușor de utilizat. Software-ul elimină cele mai frecvente două bariere întâlnite în calea implementării instrumentelor de monitorizare și gestionare.

Vertiv Environet Alert oferă o monitorizare în timp real, de tip vendor-agnostic, a sistemelor critice de infrastructură și alertează personalul aferent atunci când aceste sisteme sunt expuse riscului. Software-ul acționează ca un panou de sticlă și are o interfață nouă, modernă și intuitivă, care oferă utilizatorilor vizibilitate și acces la date. Aceștia pot personaliza datele monitorizate și raportate, pentru ca ele să fie calibrate pe protejarea și optimizarea eficientă a afacerii.

“Serviciul de monitorizare conceput special pentru centrul de date este esențial, pentru că oferă vizibilitate asupra operațiunilor și reduce riscurile și costurile, însă, cu toate acestea, puține soluții au reușit să fie și economice, pentru a fi accesate și în cazul operațiunilor mai mici,” a declarat Mike O’Keeffe, vicepreședinte pentru servicii și soluții software la Vertiv pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Vertiv Environet Alert oferă întreprinderilor mici și mijlocii, servicii esențiale de monitorizare pentru supravegherea infrastructurii critice și pentru asigurarea continuității afacerii.”

Vertiv Environet Alert oferă servicii superioare de monitorizare, alertare, tendință și organizare a datelor, companiilor din domenii precum asistență medicală, servicii financiare, guvern, educație și alte industrii care se bazează pe centre de date mai mici și facilități EDGE. Este compatibil cu dispozitivele SNMP și se conectează prin API cu alte instrumente de gestionare a rețelei, cu software-ul de gestionare a infrastructurii centrului de date (DCIM) și cu sistemele de gestionare a clădirilor, pentru a permite o vizualizare completă a operațiunilor rețelei și simplificarea managementului acestor sisteme.

Pentru mai multe informații despre Vertiv™ Environet™ Alert, precum și despre portofoliul complet al Vertiv ce conține soluțiile pentru monitorizarea și gestionarea infrastructurii, vizitați Vertiv.com.

Vertiv

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu