Digi-Key Electronics lansează competiția Back2School, oferind studenților șansa de a câștiga diverse premii pentru dotarea laboratorului de acasă

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, a anunțat că a lansat competiția sa anuală Back2School – cu premii oferite prin tragere la sorți – unde studenții au ocazia să participe la o tombolă cu premii sau să-și prezinte ideile lor de proiectare, pentru a avea șansa de a câștiga un adevărat laborator de inginerie – InstaLab – precum și multe alte premii și kituri.

Studenții sunt invitați să prezinte o schiță de proiect inovator prin care se poate îmbunătăți stilul de viață al acestora, utilizând componente electronice sau produse găsite în pagina web a Digi-Key. Studenții care pun ideea în practică, trebuie să trimită un videoclip sau o fotografie a implementării acesteia și pot deveni eligibili pentru a câștiga trusa de laborator InstaLab de la categoria “Marele Premiu”. Vor fi aleși doi câștigători ai “Marelui Premiu”, astfel încât vor exista două șanse de a câștiga kit-ul InstaLab.

Participarea la tombolă este simplă, tot ce trebuie să facă elevii sau studenții este să furnizeze adresa de e-mail și numele. Participarea la concurs este puțin mai complexă atunci când trimiteți o idee de proiectare bazată pe produse și componente care pot fi găsite pe site-ul web Digi-Key.

Trei câștigători norocoși la tombolă vor primi fie un PiCade de 10 inci, fie trusa de instrumente SparkFun. În cazul celor care participă la competiție prin trimiterea schiței unui proiect innovator, cei doi norocoși câștigători vor primi fie kitul pentru jocuri video MikroE, fie kitul pentru laborator Back-2-School. Atât câștigătorul “Marelui Premiu”, cât și ocupantul locului al doilea de la această secțiune vor primi câte un kit InstaLab, care conține un osciloscop, un generator de funcții, o sursă de alimentare de laborator, un multimetru digital, o stație de lipit de 120V, clești pentru dezizolare, un kit de start Raspberry Pi și multe altele.

“Un laborator de inginerie la domiciliu, InstaLab, este visul multor studenți din domeniul tehnic”, a spus YC Wang, directorul global pentru programe academice la Digi-Key. “O astfel de dotare va fi extrem de utilă atât pentru dezvoltarea următorului produs sau a ideii de proiectare, cât și pentru ca studenții să poată prototipa și experimenta rapid. Digi-Key oferă studenților posibilitatea să-și testeze abilitățile de inginerie prin încercarea de a câștiga o astfel de configurație și să facă parte, de asemenea, dintr-o comunitate mai largă de viitori inovatori.”

“Digi-Key se angajează să îndrume elevii și studenții să meargă și să reușească la facultate, acum mai mult ca oricând, în aceste momente fără precedent din lumea noastră”, a declarat David Sandys, directorul de marketing tehnic la Digi-Key. “Dorim să oferim tuturor studenților instrumente, produse și resurse valoroase, care să le permită să învețe și să creeze, să-și extindă abilitățile și să-și îmbogățească timpul petrecut la universitate.”

Pentru a participa la competiție și pentru a afla mai multe despre conținutul tuturor premiilor, vă rugăm să accesați pagina https://www.digikey.com/back2school. Termenii și condițiile tombolei Digi-Key Back2School, precum și regulile competiției pot fi găsite aici. Orice student cu o adresă de e-mail a universității sau a colegiului tehnic unde învață este invitat să participle la concurs. Concursul se desfășoară în perioada 8 Septembrie – 12 Noiembrie 2020, iar câștigătorii vor fi anunțați la scurt timp după 12 Noiembrie – data limită de înscriere.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu