VERSIUNE ACTUALIZATĂ PENTRU APLICAȚIA MURRELEKTRONIK

by donpedro

Aplicația Murrelektronik este acum disponibilă într-o versiune actualizată: cu un design îmbunătățit, având rezultatele de căutare mai bune, cu funcții multiple.
Aurocon COMPEC, fiind distribuitorul Murrelektronik în România, vă infor­mează că această aplicație vă oferă toate informațiile cu privire la produsele de la Murrelektronik, ideale pentru utilizarea directă pe mașini și echipamente, de exemplu în timpul punerii în funcțiune sau pe durata activităţilor de service.
Domnul Mihai Priboianu, product manager Murrelektronik la COMPEC vă recomandă cu încredere această aplicație deoarece reprezintă unealta perfectă pe care o puteți instala ușor și rapid pe smartphone sau tabletă şi cu ajutorul căreia aveţi acces rapid şi facil la date concrete din catalogul de produse Murr.

De asemenea, puteți să primiți rapid și sigur toate informațiile de care aveți nevoie despre produsele căutate. Trebuie doar să scanați codul de bare al produsului sau să tastați numărul articolului și veți primi informații deta­liate, cum ar fi detalii despre instalare, fişe tehnice şi alte informații despre produsul căutat.
Murrelektronik oferă componente pentru instalația electrică a mașinilor și echipamentelor industriale precum şi soluții adaptate prin intermediul interfeței active sau pasive din câmp. Oferta de produse cuprinde peste 42.000 de repere, produse ce oferă o abordare integrată pentru rezultate eficiente din punctul de vedere al costurilor:

• concepte flexibile de instalare – procese optimizate
• diagnosticare rapidă – creşterea disponibilităţii utilajelor
• reducerea timpilor de instalare şi configurare
• optimizare logistică
• reducerea efortului de cablare
Această aplicație constituie un real sprijin pentru persoanele din depar­tamentul tehnic, mentenanță sau producție, dar nu numai.

Autor:
Mihaela Sârbu
Aurocon Compec
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu