Câştigaţi un Starter Kit dsPIC33EV 5V CAN-LIN de la Microchip

by donpedro

Câştigaţi un Starter Kit dsPIC33EV 5V CAN-LIN produs de Microchip de la Electronica Azi!
Starter kit-ul dsPIC33EV 5V CAN-LIN (DM330018) dispune de un controler de semnal digital (DSC) dsPIC33EV256GM106 destinat aplicaţiilor auto şi pentru controlul motoarelor.
Kit-ul conţine porturi de date seriale pentru CAN, LIN şi SENT, o interfaţă USB de programare/depanare autonomă, şi o amprentă de expansiune care oferă flexi­bilitate în dezvoltarea de aplicaţii hardware. Această placă permite utilizatorilor să exploreze trei formate cunoscute de date seriale auto şi industriale (CAN, LIN și SENT). Programatorul şi depanatorul USB PICkit inclus pe placă (PKOB – PICkit On-Board) permite programarea, simplu, fără a fi nevoie de o interfaţă hardware suplimentară.
Operând la o tensiune de 5V şi la o temperatură de până la 150°C, controlerele de semnal digital (DSC) de la Microchip – dsPIC33 “EV” – permit atât dezvoltarea de aplicații în medii dure cu obţinerea de performanțe robuste, cât și integrarea de periferice pentru asigurarea funcțiilor critice de siguranță, de control al motorului, CAN, SENT și de detecţie prin atingere.

Familia DsPIC33 “EV” este prima familie de dispozitive care oferă Error Correcting Code (ECC) Flash, facilitate care creşte fiabilitatea și siguranța. Pentru aplicații criti­ce de siguranță, familia include de asemenea perife­ricele CRC (Cyclic Redundancy Check), DMT (Deadman Timer) şi WWDT (Windowed Watchdog Timer), un oscilator de rezervă și software certificat clasă B.

Pentru a avea şansa de a câştiga kit-ul dsPIC33EV 5V CAN-LIN oferit de Microchip, accesaţi: www.microchip-comps.com/eazi-dspic33ev-can-lin

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu