Venitul pe trimestrul 3 al firmei WISE Software Solutions, Inc. este cu 70% peste cel din aceeaşi perioadă a anului trecut

by donpedro

Newberg, OR, 8 Octombrie, 2002: WISE Software Solutions Inc., un furnizor de frunte de servicii şi programe CAM pe calculator, a anunţat azi că veniturile pe trimestrul al 3-lea din anul acesta au fost cu 70% peste cele realizate în aceeaşi perioadă a anului trecut. În plus, veniturile pe acest an până în prezent sunt mai mari cu 16% în comparaţie cu 2001. WISE atribuie această performanţă creşterii semnificative a afacerii sale OEM din segmentul productiv. Totuşi, un interes crescut de pe piaţa utilizatorului final a jucat, de asemenea, un rol modest în creşterea veniturilor.
În general, noi suntem mulţumiţi de rezultatele trimestrului 3 precum şi de poziţia actuală pe acest an” a spus Jeff Miller, Vice Preşedinte de Vânzări şi Marketing pentru WISE. “În timp ce condiţiile pieţei rămân dure, noi suntem optimişti cu privire la viitoarea noastră versiune a 12-a GerbTool şi că structura sa de preţ bazată pe valoare va continua să câştige teren atât pe segmentul de piaţă al proiectării cât şi al producţiei” susţine Miller.
WISE dezvoltă linia de produse GerbTool atât pentru pieţele de proiectare cât şi de producţie şi distribuie prin contracte OEM cu vânzători cum ar fi Cadence, Mentor, Electronics Workbench, Electro-Scientific Industries, Mivatec, ScanCAD şi Cimnet Systems. În plus, WISE are, de asemenea, o reţea de distribuitori internaţionali care reprezintă produsul GerbTool în peste 45 de ţări, precum şi vânzări directe şi parteneriate de distribuţie în Statele Unite. Cu un an în urmă, WISE a fost capabilă să obţină patru membrii ai fostei echipe Advanced CAM Technologies, dezvoltatorii originali ai CAM350, care ulterior au contribuit la elaborarea versiunii 11 a GerbTool la începutul acestui an.
Cu toate că condiţiile pieţei rămân oarecum nesigure, noi continuăm să investim mult în linia de produse GerbTool,” declară Andy Wise, Preşedinte al WISE Software Solutions. “Răsplata noastră pentru această investiţie nu este doar financiară, dar, de asemenea, este satisfac ia de a şti că oferim utilizatorilor noştri cea mai bună valoare pe care noi putem să o dăm pentru banii pe care ei i-au cheltuit.”

www.wssi.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu