Unde se sfârşesc sursele de alimentare electrică începe Elektro Automatik

by donpedro

Sursele de alimentare electrică programabile CC, CA, de înaltă tensiune, sarcinile electronice, UPS, invertoarele şi încărcătoarele de putere mică sau mare potrivite pentru producție şi service – iată ce reprezintă Elektro Automatik.

Când deschidem un punct de lucru pentru producție sau testare, nu putem omite achiziția unei surse de alimentare electrică.
Uneori, o sursă universală de 2×30V/3A este suficientă, dar de cele mai multe ori nu este. Acest lucru este bine cunoscut de cei dintre dumneavoastră care produc diverse dispozitive care necesită curenţi şi tensiuni înalte. Cele mai obișnuite aplicații sunt în industria auto, diverse acționari, surse de backup, dispozitive solare etc. În toate aceste cazuri, zeci până la sute de amperi şi/sau sute până la mii de volți sunt la ordinea zilei.
Pentru a veni în întâmpinarea acestora, compania germană Elektro Automatik produce dispozitive şi sisteme pentru alimentare electrică şi simularea condițiilor în exploatarea efectivă. Sursele de alimentare electrică reglabile CC şi CA, sursele de curent, sarcinile electronice şi alte dispozitive ajută la o examinare riguroasă a dispozitivelor dumnea­voastră chiar şi în situații limită şi la descoperirea eventualelor defecte ascunse ce ar putea apărea ulterior în exploatarea efectivă.
Multe produse ale companiei Elektro Automatik sunt programabile şi se pot conecta la câteva din magistralele comune cum ar fi CANopen, Profibus, ProfiNet, DeviceNet, Modbus, Ethernet dar şi RS232. Un alt aspect interesant îl constituie şi sarcinile electronice cu recuperarea energiei în care energia pierdută nu transformă căldura, ci o întoarce la linia rețelei cu o eficienţă de aprox. 93%.

Avantaje / Caracteristici

:
• Surse de alimentare CC şi CA de mare putere, UPS, încărcătoare şi alte componente de alimentare electrică
• Multe dispozitive sunt programabile şi conectabile la magistrale industriale standard
• Zeci până la sute de amperi
• Până la mii de volți
• Companie germană cu peste 40 de experiență
• Dezvoltare şi capacități de producție proprii
• Posibilitate de personalizare

Dacă sunteţi interesaţi de produsele ElektroAutomatik, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.info@soselectronic.ro

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu