Quectel în România prin Comet Electronics

by donpedro

Furnizor dedicat pentru module wireless M2M

Echipa de ingineri de aplicaţii de la Comet Electronics asigură suportul tehnic profesional tuturor clienţilor, pentru toate produsele Quectel, începând din faza de design şi până la lansarea în fabricaţie. De asemenea, Comet Electronics organizează seminarii tehnice de prezentare pentru produsele Quectel atât în locaţiile proprii cât şi la cerere, la sediul clienţilor.
Quectel, unul din liderii mondiali în producţia de module GSM/GPRS, UMTS(+)/LTE şi GNSS, cu mulţi ani de experienţă pe piaţă, oferă clienţilor deplină satisfacţie fiind în permanenţă în avangarda technologiei. Poziţia de lider pe piaţa M2M se bazează pe un portofoliu complet de produse, un departament de cercetare-dezvoltare foarte puternic, un suport tehnic şi logistic de neegalat şi o prezenţă globală. Quectel oferă module celulare şi GNSS de înaltă performanţă bazate pe tehnologie de ultimă generaţie. Pentru a satisface în totalitate nevoile clienţilor, Quectel asigură atât o gamă largă şi completă de produse cu performanţe integrate capabile să rezolve cele mai sofisticate cerinţe din toate segmentele de piaţă, cât şi un cuprinzător suport tehnic proiectanţilor atât în faza de dezvoltare cât şi în cea de testare. De asemenea, suportul tehnic în timp real este disponibil de la echipele de hardware şi sofware de la Quectel prin telefon, e-mail şi prin întâlniri faţă în faţă când este necesar, ceea ce reduce semnificativ timpul de dezvoltare al produselor clienţilor asigurând un timp scurt pentru lansarea pe piaţă.

Quectel M95 – Modul Quad-band GSM/GPRS

M95 este unul din cele mai mici module GSM/GPRS Quad-band în capsulă LCC de pe piaţă. Acesta e bazat pe ultimul chipset oferit de MTK şi are o formă compactă cu dimensiunile 19.9 × 23.6 × 2.65 mm, cu un consum ultra scăzut de putere şi gamă extinsă de temperatură. Tehnologia de montare pe suprafaţă, dimensiunea mică a capsulei LCC cu profil redus face ca M95 să poată fi integrat uşor în aplicaţii de volum mic şi asigură conectivitate sigură cu aplicaţiile. Acest tip de capsulă este ideal pentru producţia pe scară mare care are cerinţe stricte de cost şi eficienţă.
Tehnologia unică integrată QuecFOTATM permite updatarea de firmware de la distanţă. Performanţe suplimentare cum ar fi stiva pentru protocolul TCP/IP integrată, multiplexorul serial şi setul de comenzi AT puternice garantează transmisia rapidă de date, voce şi SMS în reţeaua GSM/GPRS şi extind funcţionalitatea aplicaţiei fără niciun cost suplimentar.
Dimensiunile reduse şi consumul ultra redus de putere fac din M95 o platformă bogată în performanţe şi eficienţă din punct de vedere al costurilor, care se potriveşte foarte bine pentru o gamă largă de aplicaţii M2M precum VTS, PDA-uri industriale, tracking-ul de persoane, POS-uri wireless, Smart Metering.

Puncte forte
• Unul dintre cele mai mici module GSM/GPRS Quad-band
• Proces de lipire facil pentru capsula LCC
• Amplificator Clasă AB integrat
• Consum de putere mic sub 1.3mA
• Puternice protocoale pentru Internet integrate, socluri multiple & adrese IP
• eCall
• QuecFOTATM
• Detecţie de Jamming
• DTMF
• Queclocator

Quectel M66 – Cel mai mic modul GSM/GPRS Quad-band LCC din lume

M66 este cel mai mic modul GSM/GPRS Quad-band în capsulă LCC disponibil pe piaţă, din lume. Bazat pe cel mai recent chipset 2G, acesta oferă performanţe optime pentru transmisia de date, SMS şi servicii audio chiar şi în condiţii ostile de mediu. Profilul ultra compact 15.8 × 17.7 × 2.3mm face din M66 platforma perfectă pentru aplicaţiile sensibile din punct de vedere al spaţiului disponibil.
M66 adoptă tehnologia de montare pe suprafaţă făcându-l soluţia ideală pentru proiectele durabile şi compacte. Profilul redus şi dimensiunea mică a capsulei LCC asigură integrarea uşoară pentru M66 în aplicaţiile de volum mic şi garantează conectivitatea sigură cu aplicaţiile. Forma compactă, consumul redus de putere şi gama

extinsă de temperatură fac din M66 cea mai bună alegere pentru aplicaţii precum dispozitivele portabile, piaţa auto, PDA-uri industriale, tracking-ul de persoane, POS-uri wireless, smart metering, telemetrie şi alte aplicaţii M2M.

Puncte forte
• Cel mai mic modul GSM/GPRS Quad-band LCC din lume
• Proces de lipire facil pentru capsula LCC
• Consum de putere mic sub 1.3mA
• Suport pentru voce, Bluetooth*, QuecFOTATM şi funcţionalitate Quectel OpenCPU
• Puternice protocoale pentru Internet integrate, socluri multiple & adrese IP

Quectel UC15 – Modul UMTS/HSDPA

UC15 este un modul UMTS/HSDPA cu un cost optim pentru o rată de transfer de date de 3.6Mbps downlink şi 384Kbps uplink. Este proiectat în aceeaşi capsulă foarte compactă compatibil cu modulul Quectel GSM/GPRS M10 oferind o platformă flexibilă şi scalabilă pentru migrarea de la GSM/GPRS/EDGE la UMTS/HSDPA. Acest lucru le permite dezvoltatorilor şi integratorilor proiectarea simultană în aplicaţiile lor şi să profite de adevarata acoperire şi flexibilitate a serviciilor oferite de combinaţia celor mai predominante tehnologii celulare actuale la nivel mondial.
Capsula sa avansată LCC permite producţia automată pentru aplicaţii pe scară largă, iar suprafaţa de cupru proiectată pe partea de jos a PCB-ului permite disiparea optimă a căldurii. Profilul redus, costul optimizat prin capsularea în tehnologie SMT şi nivelul foarte înalt de integare permit dezvoltatorilor şi integratorilor proiectarea facilă a aplicaţiilor profitând de adevăratele beneficii oferite de dimensiunile mici, consumul redus de putere şi de mecanica specială a modulului.
Setul bogat de protocoale de Internet, interfeţele industriale standard (USB/UART/ADC/NETLIGHT/PCM) şi abundenţa de functionalităţi (drivere USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Widows 8, Windows CE, Linux, Android/eCall) extind utilizarea

modulului la o gamă largă de aplicaţii M2M pentru domeniile auto, metering, securitate, CPE şi POS-uri wireless.

Puncte forte
• Acoperire globală UMTS/HSDPA şi GSM/GPRS/EDGE
• Factor de formă SMT minimal, ideal pentru produse finale de dimensiuni mici cu constrângeri de spaţiu
• Transmisie de date şi imagini de înaltă calitate chiar şi în condiţii de mediu vitrege
• Timp scurt de lansare pe piaţă: proiectele de referinţă, kit-urile de dezvoltare şi suportul tehnic oferite la timp minimizează timpul necesar proiectării şi eforturile de dezvoltare
• Asamblare robustă şi interfeţe

Quectel UC15 Mini PCIe – Modul UMTS/HSDPA

UC15 MINI PCIe este noul modul Quectel UMTS/HSDPA cu o rată de transfer de date de 3.6Mbps downlink şi 384Kbps uplink. Este proiectat pentru a oferi clienţilor acoperire globală pentru conectivitate HSDPA/UMTS fiind de asemenea complet compatibil cu reţeaua EDGE şi GSM/GPRS existentă prin combinarea multi-bandă pentru reţelele dual-band UMTS şi dual-band GSM. Profilul micuţ de 51.0 × 30.0 × 4.9mm în formatul standard Mini PCIe şi nivelul înalt de integrare permite integratorilor şi dezvoltatorilor proiectarea cu uşurinţă a aplicaţiilor beneficiind cu adevarat de consumul redus de putere şi de convenabila funcţie Plug and Play. Având o gamă extinsă de temperatură de la -40°C până la 80°C, UC15 Mini PCIe are o funcţionare sigură în medii cu condiţii extreme atât în exterior cât şi în interior fără a fi necesare sisteme de răcire sau încălzire. Setul bogat de protocoale de Internet, interfeţele industriale standard (USB/ UART/ Analog Audio/ LED_WWAN) şi abundenţa de funcţionalităţi (drivere USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Widows 8, Windows CE, Linux, Android) extind utilizarea modulului la o gamă largă de aplicaţii M2M comerciale şi industriale.

Puncte forte
• Acoperire globală UMTS/HSDPA şi GSM/GPRS/EDGE
• Factorul de formă standard Mini PCIe îl face ideal şi comod în utilizare pentu proiectanţi
• Transmisie de date şi imagini de înaltă calitate chiar şi în condiţii de mediu vitrege
• Timp scurt de lansare pe piaţă: proiectele de referinţă, kit-urile de dezvoltare şi suportul tehnic oferite la timp minimizează timpul necesar proiectării şi eforturile de dezvoltare
• Asamblare robusta şi interfeţe

Quectel UC20 – Modul UMTS/HSPA+

UC20 este un modul puternic cu funcţionalitate UMTS/HSPA+ care oferă o rată maximă de transfer de date de 14.4Mbps downlink şi 5.76Mbps uplink. UC20 este proiectat pentru a oferi clienţilor acoperire globală pentru conectivitate la reţeaua UMTS/HSPA+. Este de asemenea complet compatibil cu reţeaua existentă EDGE şi GSM/GPRS prin combinarea multi-bandă pentru penta-band UMTS şi quad-band GSM. Profilul redus de 32.0 × 29.0 × 2.5mm, costul optim generat de capsula fabricată în tehnologie SMT şi nivelul foarte înalt de integare permit dezvoltatorilor şi integratorilor proiectarea facilă a aplicaţiilor profitând de adevăratele beneficii oferite de dimensiunile mici, consumul redus de putere şi de mecanica specială a modulului. Capsula evoluată LCC permite producţia automată pentru aplicaţii de volum mare. Setul bogat de protocoale prentu Internet, interfeţele industriale standard (USB/UART/PCM/ADC/NETLIGHT/SD/Rx-diversity) şi abundenţa de funcţionalităţi (drivere USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Widows 8, Windows CE, Linux, Android/eCall/GNSS) extind utilizarea modulului la o gamă largă de aplicaţii M2M pentru domeniile auto, metering, soluţii de tracking şi securitate, routere, POS-uri wireless, PDA-uri şi tablete.

Puncte forte
• Acoperire globală UMTS/HSPA+ şi GSM/GPRS/EDGE
• Dimensiunile capsulei SMT îl recomandă pentru produse finale de dimensiuni mici cu constrângeri de spaţiu
• Transmisie de date şi imagini de înaltă calitate chiar şi în condiţii vitrege de mediu
• Timp scurt de lansare pe piaţă: proiectele de referinţă, kit-urile de dezvoltare şi suportul tehnic oferite la timp minimizează timpul necesar proiectării şi eforturile de dezvoltare
• Zgomot redus prin tehnologia WCDMA inclusă
• Asamblare robustă şi interfeţe

Quectel UC20 Mini PCIe – UMTS/HSPA+

UC20 Mini PCIe este un modul puternic cu funcţionalitate UMTS/HSPA+ care oferă o rată maximă de transfer de date de 14.4Mbps downlink şi 5.76Mbps uplink. UC20 este proiectat pentru a oferi clienţilor acoperire globală pentru conectivitate la reţeaua HSPA+/WCDMA şi este de asemenea complet compatibil cu reţeaua existentă EDGE şi GSM/GPRS prin combinarea benzilor multiple pentru dual-band WCDMA şi quad-band GSM. Profilul redus de 51.0 × 30.0 × 4.9mm în formatul standard Mini PCIe şi nivelul înalt de integrare permite integratorilor şi dezvoltatorilor proiectarea cu uşurinţă a aplicaţiilor beneficiind cu adevarat de consumul redus de putere şi de convenabila funcţie Plug and Play. Având o gamă extinsă de temperatură de la -40°C până la 80°C, UC20 Mini PCIe are o funcţionare sigură în medii cu condiţii extreme atât outdoor cât şi indoor fără a fi necesare sisteme de răcire sau încălzire. Setul bogat de protocoale pentru Internet, interfeţele industriale standard (USB/UART/PCM/LED_WWAN#/GNSS) şi abundenţa de funcţionalităţi (drivere USB pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Widows 8, Windows CE, Linux, Android) extind utilizarea modulului la o gamă largă de aplicaţii

M2M comerciale şi industriale.

Puncte forte
• Acoperire globală UMTS/HSPA+ şi GSM/GPRS/EDGE
• Factorul de formă standard Mini PCIe îl face ideal şi comod în utilizare pentu proiectanţi
• Transmisie de date şi imagini de înaltă calitate chiar şi în condiţii de mediu vitrege
• Receptor GNSS de înaltă sensibilitate
• Timp scurt de lansare pe piaţă: proiectele de referinţă, kit-urile de dezvoltare şi suportul tehnic oferite la timp minimizează timpul necesar proiectării şi eforturile de dezvoltare
• Asamblare robustă şi interfeţe

Quectel UG95 – Modul UMTS/HSPA ultra compact pentru Conectivitate Wireless de mare viteză

UG95 este un modul UMTS/HSPA ultra compact şi eficient din punct de vedere al costului cu o rată maximă de transfer de date de 7.2Mbps downlink şi 5.76Mbps uplink. Proiectat pentru compatibilitate cu modulul GSM/GPRS M95 în aceleaşi dimensiuni, UG95 asigură o platformă flexibilă şi scalabilă pentru migrarea de la GSM/GPRS/EDGE la UMTS/HSPA. Acest lucru le permite dezvoltatorilor şi integratorilor proiectarea simultană în aplicaţiile lor şi să profite de adevarata acoperire şi flexibilitate a serviciilor oferite de combinaţia celor mai predominante tehnologii celulare actuale la nivel mondial.
Profilul redus de 19.9 × 23.6 × 2.2mm, costul optim datorat construcţiei capsule în tehnologie SMT şi nivelul foarte înalt de integare permit dezvoltatorilor şi integratorilor proiectarea facilă a aplicaţiilor profitând de adevăratele beneficii oferite de dimensiunile mici, consumul redus de putere şi de mecanica specială a modulului. Capsula evoluată LGA permite producţia automată pentru aplicaţii de volum mare.
Setul bogat de protocoale pentru Internet, interfeţele industriale standard (USB/UART/I2C/Status Indicator/PCM) şi abundenţa de funcţionalităţi (drivere USB pentru Windows XP, Windows 7, Windows CE, Linux, Android/eCall) extind utilizarea modulului la o gamă largă de aplicaţii M2M cum sunt dispozitivele portabile, tabletele, telematica, metering, sistemele de securitate şi supraveghere şi PDA-urile industriale.

Puncte forte
• Acoperire globală UMTS/HSPA şi GSM/GPRS/EDGE
• Dimensiunile capsulei SMT îl recomandă pentru produse finale de dimensiuni mici cu constrângeri de spaţiu
• Migrare facilă la modulul GSM/GPRS
• Profil super slim în capsulă LGA
• Transmisie de date şi imagini de înaltă calitate chiar şi în condiţii vitrege de mediu
• Timp scurt de lansare pe piaţă: proiectele de referinţă, kit-urile de dezvoltare şi suportul tehnic oferite la timp minimizează timpul necesar proiectării şi eforturile de dezvoltare
• Asamblare robustă şi interfeţe

Quectel L70 – Modul GPS compact cu consum ultra redus şi poziţionare rapidă

L70 este un modul SMD care oferă motorul ultra performant de poziţionare de la MTK pentru aplicaţii industriale cu profil compact, consum ultra redus de energie şi capabilitate de poziţionare rapidă.
Combinând tehnologia avansată AGPS cunoscută sub numele de EASY™ (Embedded Assist System) cu tehnologia deja verificată AlwaysLocate™, L70 asigură cel mai înalt nivel de performanţă în domeniu respectând în totalitate standardele industriale. Tehnologia EASY™ permite calculul şi prezicerea orbitelor automat, utilizând datele efemere (până la 3 zile) stocate în memoria Flash, astfel L70 poate fixa poziţia rapid chiar şi la nivele de semnal indoor cu un consum redus de putere. Cu tehnologia AlwaysLocate™, L70 poate adapta şi regla timpul de on/off pentru a asigura un echilibru între precizia poziţiei şi consumul de putere conform condiţiilor de mediu şi de mişcare. Funcţia suplimentară embedded logger numită LOCUS permite L70 să logheze informaţia de poziţie în memoria Flash internă la intervale de 15 secunde asigurând tipic 16 ore de logări fără costuri aditionale. Cu design-ul micuţ, înaltă precizie şi sensibilitate, L70 se potriveşte perfect pentru o gamă largă de aplicaţii M2M precum dispozitivele portabile, industria auto, trackingul de persoane, sistemele de securitate şi PDA-urile industriale.

Puncte forte
• Dimensiuni extrem de compacte: 10.1 × 9.7 × 2.5mm
• Tehnologie EASY™ fără memorie externă
• Consum ultra redus de putere în modul tracking, 12mA
• AlwaysLocate™, controller inteligent cu mod periodic
• LOCUS, soluţie integrată de logare fără necesitatea unei memorii host sau Flash extern
• Înaltă sensibilitate -165dBm@Tracking, -148dBm@Acquisition
• 66 canale de achiziţie, 22 canale de tracking
• Suport QZSS
• Suport DGPS, SBAS(WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)
• Anti-Jamming, Multi-tone Active Interference Canceller

Quectel L70-R – Modul GPS compact cu consum ultra redus

L70-R este un modul ieftin GPS bazat pe memorie ROM care oferă motorul ultra performant de poziţionare de la MTK pentru aplicaţii industriale cu profil compact, consum ultra redus de energie şi capabilitate de poziţionare rapidă. Bazat pe tehnologia avansată AlwaysLocate™, L70-R asigură un consum redus respectând în totalitate standardele industriale. Cu tehnologia AlwaysLocate™, L70-R poate adapta şi regla timpul de on/off pentru a asigura un echilibru între precizia pozitiei şi consumul de putere conform condiţiilor de mediu şi de mişcare. Funcţia suplimentară de logger embedded numită LOCUS permite L70-R să logheze informaţia de poziţie în memoria NVRAM internă. Cu memoria internă de 8KB NVRAM, L70-R poate memora 500 de evenimente de date de logare fără costuri suplimentare. Cu design-ul micuţ, înaltă precizie şi sensibilitate, L70-R se potriveşte perfect pentru o gamă largă de aplicaţii M2M cum sunt dispozitivele portabile, industria auto, trackingul de persoane, sistemele de securitate şi PDA-urile industriale.

Puncte forte
• Dimensiuni extrem de compacte: 10.1 × 9.7 × 2.5mm
• Consum ultra redus de putere în modul tracking, 13mA
• AlwaysLocate™, controller inteligent cu mod periodic
• LOCUS, soluţie încorporată de logare fără necesitatea unei memorii host sau Flash extern
• Înaltă sensibilitate -165dBm@Tracking, -148dBm@Acquisition
• 66 canale de achiziţie, 22 canale de tracking
• Suport QZSS
• Suport DGPS, SBAS(WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)
• Anti-Jamming, Multi-tone Active Interference Canceller

Quectel L76 – Modul Compact GNSS

L76, cel mai mic modul GNSS, este un receptor single care integrează sistemele GLONASS şi GPS. Asigură simultan capabilitatea open service L1 Com-pass GLONASS şi GPS. Cu 33 de canale de tracking, 99 de canale de achiziţie şi 210 canale PRN, L76 poate achiziţiona şi urmări orice amestec de semnale GPS şi GLONASS. Comparativ cu utilizarea numai a sistemului GPS, folosind ambele sisteme GPS şi GLONASS se dublează în general numărul de sateliţi vizibili, se reduce timpul până la primul fix şi se măreşte precizia poziţionării, în special în condiţiile dificile din traficul urban. Combinând tehnologia avansată AGPS cunoscută sub numele de EASY™ (Embedded Assist System) cu tehnologia deja verificată AlwaysLocate™, L76 asigură cel mai înalt nivel de performanţă în domeniu respectând în totalitate standardele industriale. Funcţia suplimentară logger embedded numită LOCUS permite L76 să logheze informaţia de poziţie în memoria Flash internă la intervale de 15 secunde asigurând tipic 16 ore de loguri fără costuri adiţionale. Caracteristicile superperformante fac modulul L76 ideal pentru industria auto, PDA-uri industriale, aplicaţii de larg consum şi industriale. Consumul extrem de redus îl face uşor de integrat în dispozitivele sensibile la consumul de energie în special în aplicaţiile portabile.

Puncte forte
• Dimensiuni extrem de compacte: 10.1 × 9.7 × 2.5mm
• Motor Multi-GNSS pentru GPS, GLONASS şi QZSS
• EASY™, self-generated orbit prediction for instant positioning fix
• Suport AGPS pentru TTFF rapid
• Consum ultra redus de putere în modul tracking, 18mA
• Always Locate™, algoritm inteligent pentru economisirea energiei
• LOCUS, soluţie embedded de logger fără necesitatea unei memorii host sau Flash extern
• Înaltă sensibilitate -165dBm@Tracking, -148dBm@Acquisition
• 99 canale de achiziţie/ 33 canale de tracking şi până la 210 canale PRN
• Suport DGPS, SBAS(WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)
• Anti-Jamming, Multi-tone Active Interference Canceller

Quectel L80 – Modul GPS compact cu antenă Patch integrată

L80 este un modul ultra compact GPS POT (Patch on Top) cu o antenă patch integrată de 15.0 ×.15.0 × 4.0mm. Acest design bazat pe economia de spaţiu face din L80 modulul ideal pentru dispozitivele miniaturale. În capsulă LCC şi cu antenă patch integrată, L80 oferă performanţe excepţionale atât pentru achiziţie cât şi pentru tracking.
Combinând tehnologia avansată AGPS cunoscută sub numele de EASY™ (Embedded Assist System) cu tehnologia deja verificată AlwaysLocate™, L80 asigură cel mai înalt nivel de performanţă în domeniu respectând în totalitate standardele industriale. Tehnologia EASY™ permite calculul şi prezicerea orbitelor automat utilizând datele efemere (până la 3 zile) stocate în memoria Flash, astfel L80 poate fixa poziţia rapid chiar şi la nivele de semnal indoor cu un consum redus de putere. Cu tehnologia AlwaysLocate™, L80 poate adapta şi regla timpul de on/off pentru a asigura un echilibru între precizia poziţiei şi consumul de putere conform condiţiilor de mediu şi de mişcare. L80 suportă funcţia de comutare automată a antenei, putând face comutarea între antena internă şi antena activă externă, menţinând poziţia în timpul procesului de comutare. Cu design-ul micuţ, înalta precizie şi sensibilitate, L80 se potriveşte perfect pentru o gamă largă de aplicaţii M2M cum sunt dispozitivele portabile, industria auto, tracking-ul de persoane, sistemele de securitate şi PDA-urile industriale. De asemenea, este potrivit pentru aplicaţii speciale cum sunt GPS-ul cu mouse şi OBD.

Puncte forte
• Antenă patch integrată: 15.0 × 15.0 × 4.0mm
• Dimensiuni extrem de compacte: 16.0 × 16.0 × 6.45mm
• Funcţia de comutare automată a antenei
• Protecţie la scurtcircuit şi detecţie de antenă
• LNA încorporat pentru o mai bună sensibilitate
• Tehnologi EASY™ fără memorie externă
• Consum ultra redus de putere în modul tracking, 20mA
• AlwaysLocate™, controler inteligent cu mod periodic
• LOCUS, soluţie încorporată de logger fără necesitatea unei memorii host sau Flash extern
• Înaltă sensibilitate -165dBm@Tracking, -148dBm@Acquisition
• 66 canale de achiziţie, 22 canale de tracking
• Suport DGPS, SBAS (WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)
• Anti-Jamming, Multi-tone Active Interference Canceller

Quectel L86 – Modul GNSS compact cu antenă Patch integrată; Soluţie MT3333

L86 este un modul GNSS POT (Patch on Top) cu antenă patch integrată de 18.4 × 18.4 × 4.0mm bazat pe chipset-ul de ultimă generaţie MediaTek MT3333 care oferă performanţe perfecte. Este proiectat pentru o compatibilitate perfectă cu modulul Quectel GPS L80 într-o formă compactă unificată asigurând o platformă flexibilă şi scalabilă pentru migrarea de la GPS la GNSS. Acest design “space-saving” face din L86 modulul ideal pentru dispozitivele miniaturale. Disponibil în capsulă LCC şi cu antenă patch integrată, L86 oferă performanţe excepţionale atât pentru achiziţie cât şi pentru tracking.
Combinând tehnologia avansată AGPS cunoscută sub numele de EASY™ (Embedded Assist System) cu tehnologia deja verificată AlwaysLocate™, L86 asigură cel mai înalt nivel de performanţă în domeniu respectând în totalitate standardele industriale. Tehnologia EASY™ permite calculul şi prezicerea orbitelor automat utilizând datele efemere (până la 3 zile) stocate în memoria Flash, astfel L86 poate fixa poziţia rapid chiar şi la nivele de semnal indoor cu un consum redus de putere. Cu tehnologia AlwaysLocate™, L86 poate adapta şi regla timpul de on/off pentru a asigura un echilibru între precizia poziţiei şi consumul de putere conform condiţiilor de mediu şi de mişcare. L86 suportă funcţia de comutare automată a antenei, putând face comutarea între antena internă şi antena activă externă, menţinând poziţia în timpul procesului de comutare. Cu design-ul micuţ, înaltă precizie şi sensibilitate, L86 se potriveşte perfect pentru o gamă largă de aplicaţii M2M cum sunt dispozitivele portabile, industria auto, tracking-ul de persoane, sistemele de securitate şi PDA-urile industriale. De asemenea, este potrivit pentru aplicaţii speciale cum sunt GPS-ul cu mouse şi OBD.

Puncte forte
• Motor Multi-GNSS pentru GPS, GLONASS şi QZSS
• Antenă patch încorporată: 18.4 × 18.4 × 4.0mm
• Dimensiuni extrem de compacte: 16.0 × 16.0 × 6.45mm
• Funcţie de comutare automată a antenei
• Protecţie la scurtcircuit şi detecţie de antenă
• LNA încorporat pentru o mai bună sensibilitate
• Tehnologie EASY™ fără memorie externă
• Consum ultra redus de putere în modul tracking, 20mA
• AlwaysLocate™, controler inteligent cu mod periodic
• LOCUS, soluţie încorporată de logger fără necesitatea unei memorii host sau Flash extern
• Înaltă sensibilitate -165dBm@Tracking, -148dBm@Acquisition
• 99 canale de achiziţie, 33 canale de tracking
• Suport DGPS, SBAS(WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN)
• Anti-Jamming, Multi-tone Active Interference Canceller

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi firma Comet Electronics.
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2

Tel.: 021 243 2090
Fax: 021 243 4090
office@comet.srl.ro
www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și