Transfer de date la viteză de gigabiți

by donpedro

Utilajele și instalațiile comunică din ce în ce mai mult unele cu altele, rețelele lor acționând în calitate de arteră vitală pentru fluxuri de date. O digitalizare de succes poate fi, în concluzie, asigurată doar cu o tehnologie de rețea performantă și fiabilă.

Switch-urile preiau sarcini primordiale în cadrul rețelelor: În calitate de componente inteligente de infrastructură, acestea citesc datele primite și le redirecționează către portul cu receptorul corespunzător. Variantele Gigabit facilitează astfel integrarea participanților cu fluxuri deosebit de mari de date în scurt timp.

Switch-uri gigabit IP20 Xelity configurabile – Conectare inteligentă

Switch-urile Murrelektronik Xelity IP20 configurabile permit dispozitivelor Ethernet să comunice unul cu celălalt prin intermediul conexiunilor de rețea. Ele îi oferă rețelei posibilitatea de a construi diferite topologii precum topologie tip stea sau tip arbore. În plus, switch-urile preiau și alte sarcini, cum ar fi analiza erorilor și diagnosticarea de rețea. Astfel, optimizează transferul de date și asigură control în rețea, de exemplu prin accesul de la distanță.

Conexiunea ProfiNet în switch și integrarea cu un instrument de configurare precum TIA Portal, prin intermediul unui fișier GSDML, simplifică instalarea. Fiind echipată cu cea mai modernă tehnologie gigabit, rețeaua este pregătită să facă față unor volume de date mai mari. Switch-urile sunt disponibile cu sau fără ProfiNet, standardul Ethernet industrial în privința automatizării. Profinet folosește TCP/IP și standarde IT și permite, prin urmare, integrarea sistemelor în Fieldbus.

Switch-uri gigabit IP20 Xelity neconfigurabile – Camionul’ de date

Switch-urile gigabit neconfigurabile de la Murrelektronik îndeplinesc rolul de distribuitoare de date în rețele și acoperă în mod sistematic funcționalitățile de bază. Conectează dispozitive între ele într-o rețea și transmit eficient date sub formă de pachet. Se mișcă cu viteze de transfer de ordinul gigabiților.

Switch-urile gigabit neconfigurabile Xelity sunt dezvoltate perfect pentru utilizarea în panoul de comandă – chiar și în spații înguste. Acestea dispun de o carcasă robustă din plastic, cu design subțire și înălțime de până la 150 mm, precum și de montare pe șină tip DIN.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu