Ultimul apel pentru a prezenta cele mai longevive aplicații Raspberry Pi

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a sărbătorit la 14 martie 2022 cei 10 ani de parteneriat de producție și distribuție cu Raspberry Pi Ltd. Cu această ocazie, a lansat un concurs pentru a găsi cea mai longevivă aplicație Raspberry Pi utilizată până în prezent.

Vă rugăm să accesați acest link pentru a afla mai multe despre concurs. Acum au mai rămas doar patru zile pentru ca inginerii, pasionații, producătorii, profesorii și studenții să se înscrie în competiția Farnell. Timpul este limitat pentru a vă asigura o șansă de a câștiga unul dintre cele 10 pachete de premii majore.

“Am primit câteva înscrieri fantastice până acum, dar căutarea noastră nu s-a încheiat. Ca parte a celebrării parteneriatului nostru de 10 ani cu Raspberry Pi Ltd, ne-ar plăcea să descoperim cât mai multe aplicații de lungă durată, iar aceasta este ultima șansă” a declarat Romain Soreau, Head of Single Board Computing, Farnell.

În concurs au fost înscrise o serie aplicații interesante care funcționează de foarte mult timp, printre care un sistem de urmărire a blocajelor de pe autostradă, care utilizează un Raspberry Pi 1 Model B, vechi de opt ani și o aplicație de udare automată a gazonului și de monitorizare a iazurilor, care utilizează un Raspberry Pi 1 Model B+, vechi de șase ani.

Cele 10 pachete de premii pe care Farnell le va oferi includ fiecare 10x Raspberry Pi Picos și o cameră Pi NoIR de 8MP. Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să își trimită propunerile prin intermediul comunității element14 cu o scurtă descriere despre aplicație, de cât timp funcționează și dovezi fotografice actuale ale Raspberry Pi-ului lor în acțiune.

Înscrierile pot fi trimise în această competiție globală până sâmbătă, 30 aprilie, la miezul nopții BST (British Summer Time). Cele 10 pachete de premii vor fi acordate celor mai reușite aplicații în luna mai 2022. Premiile pot fi revendicate de către câștigători sau pot fi donate unei școli locale, unui club de programatori sau unui colegiu din țara de reședință a câștigătorului. Se aplică termenii și condițiile concursului, iar decizia judecătorului este finală.

Farnell a fost cel mai vechi partener comercial strategic al Raspberry Pi Ltd și a ajutat Raspberry Pi să devină un fenomen global, cu zeci de milioane de unități vândute în întreaga lume. Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să viziteze element14 Community cât mai curând posibil.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu