Câștigați o placă de dezvoltare Microchip SAM E54 Curiosity Ultra

by donpedro

Placa de dezvoltare SAM E54 Curiosity Ultra (DM320210) include un programator și un depanator integrat, astfel încât nu este nevoie de hardware suplimentar pentru a demara proiectul. Utilizatorii pot extinde funcționalitatea prin intermediul plăcilor adaptoare MikroElectronika mikroBUS™ Click™, pot adăuga conectivitate Ethernet utilizând placa fiică Microchip PHY, pot adăuga conectivitate Wi-Fi™ cu ajutorul plăcilor de expansiune Microchip și pot adăuga capabilități audio I/O prin intermediul plăcilor fiică audio de la Microchip.

Cu sau fără plăci de expansiune, placa de dezvoltare SAM E54 Curiosity Ultra oferă libertatea de a dezvolta pentru o varietate de aplicații, inclusiv Bluetooth Audio, CAN, interfață grafică cu utilizatorul (GUI), Internetul lucrurilor (IoT), dezvoltare de robotică și proiecte de validare a conceptului.

Seria de microcontrolere de înaltă performanță SAM E54 dispune de un procesor ARM® Cortex®-M4 pe 32-biți cu unitate în virgulă mobilă (FPU), care rulează până la 120 MHz, până la 1 MB Dual Panel Flash cu ECC și până la 256 KB de SRAM cu ECC. De asemenea, aceasta adaugă un MAC Ethernet 10/100 și 2 porturi CAN-FD destinate automatizărilor industriale, aplicațiilor auto și aplicațiilor de uz general care necesită conectivitate prin cablu. Seria de microcontrolere SAM E54 oferă caracteristici excelente, cu performanțe energetice de top în clasă și securitate hardware integrată.

Placa de dezvoltare include și un depanator încorporat EDBG (Embedded Debugger). Acesta este un dispozitiv USB complex, care se bazează pe următoarele interfețe:

  • Depanator
  • Port COM virtual
  • Interfață Data Gateway (DGI)

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Microchip SAM E54 Curiosity Ultra sau de a primi 15% reducere la următoarea achiziție Microchip și livrare gratuită, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-SAME54.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și