TME, partener oficial al HIROSE

by donpedro

În oferta TME au ajuns produsele apreciatei mărci HIROSE, producător japonez de conectori. Articolele acestei firme au câștigat, timp de peste 80 de ani, respectul profesioniștilor și producătorilor de diferite tipuri de echipamente electrice, electronice și electromecanice din întreaga lume.

Hirose este un apreciat producător de conectori, prezent în piețele internaționale, inclusiv în industrie, medicină, securitate și domeniul autovehiculelor. Înalta calitate și inovațiile sunt cheia succesului Hirose ca producător de conectori lider în domeniu. Produsele Hirose sunt reprezentate, în primul rând, de conectorii inovatori, de mici dimensiuni, care asigură o conectare excelentă. În majoritatea acestor conectori găsim soluții inovatoare elaborate de furnizorul japonez. Printre acestea se numără mecanisme de blocare, mufe și socluri compacte, precum și o fiabilitate ridicată a pinilor, fabricați în mod precis din materiale durabile, verificate.

AT-110V – Atenuator pe conector SMA marca HIROSE.

Acest angajament față de calitate este vizibil în toate produsele Hirose. Printre acestea se numără conectori cablu-placă, placă-placă, precum și conectori pentru comunicații, circulari, FFC (FPC), coaxiali. Acestea sunt componente universale, folosite în diferite ramuri industriale, în ansamblurile de echipamente din fabrici, în centre de telecomunicații, săli de servere, mașini industriale, domeniul auto, iluminat, chiar și în bunurile de consum, precum aparate audio-video și electrocasnice sau calculatoare personale. Totodată, merită subliniat faptul că Hirose respectă standardele internaționale, printre altele ISO9001, ISO14001, IATF16949 sau ISO/IEC17025. În catalogul nostru puteți găsi și unelte profesionale pentru sertizat HIROSE, care asigură eficiența în lucru și o montare lipsită de defecțiuni a articolelor acestui producător.

O gamă largă de produse Hirose, pe care le furnizăm direct din depozitele noastre, este disponibilă din catalogul nostru chiar de astăzi!

Sursă text: https://www.tme.eu/ro/news/events/page/42717/TME-partener-oficial-al-HIROSE/

Transfer Multisort Elektronik   |   https://www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu