Termometre analogice WIKA

by donpedro

Termometru bimetalic WIKA pentru aplicații HVAC.

TME oferă noi termometre analogice de la WIKA. O gamă largă de conexiuni, diametre și lungimi ale senzorilor permite utilizarea contoarelor în numeroase aplicații. Termometrele cu disc funcționează pe principiul expansiunii bimetalice sau al activării gazului. Pentru modelele disponibile în catalogul nostru domeniul de măsurare a temperaturii este de la -30°C la 250°C (în funcție de articolul selectat). Dispozitivele au diferite clase de precizie, timpi de răspuns și rezistență la influențele de mediu. Toate modelele sunt potrivite pentru instalarea într-un puț termic.

Termometre bimetalice

Termometrele bimetalice marca WIKA sunt disponibile în cinci serii diferite, dedicate unor aplicații specifice. Caracteristicile lor comune includ precizia ridicată și conformitatea cu standardul european EN 13190.

Seria A43

Modelele A43 au un design modular care vă permite să adaptați materialele carcaselor, dimensiunile, gama de scări sau lungimile senzorilor la aplicația specifică. Domeniul de temperatură al acestor produse ajunge până la 60°C sau 120°C cu o precizie de indicare în clasa de toleranță 2. Acestea au diametre de 63 mm, 80 mm și 100 mm (ca majoritatea produselor prezentate aici), cu sonde cu o lungime cuprinsă între 40 mm și 160 mm (în funcție de model). Acest lucru face ca seria A43 să fie ideală pentru utilizarea în aplicațiile de încălzire de bază.

Seria A48

Termometrul bimetalic din seria A48 este proiectat pentru a măsura temperatura în conductele de aer, sistemele de refrigerare și alte aplicații HVAC. Flanșa reglabilă permite instalarea contorului în conducte de ventilație cu grosimi diferite ale pereților (senzorul este amplasat în partea din spate). Termometrele din această serie au domenii de temperatură de la ºC la 60ºC și de la 0ºC la 80ºC și clasa de precizie 2.

Seria A50

Seria A50 (ca și A48) este utilizată în sistemele de încălzire, aer condiționat, refrigerare și ventilație. O trăsătură caracteristică a articolelor din seria A50 este un domeniu de temperatură mai larg, care pentru modelele disponibile la TME ajunge până la 160°C sau 200°C. Contoarele sunt montate cu un radiator înșurubat, care permite înlocuirea instrumentului fără a opri procesul monitorizat. În plus, această soluție, împreună cu carcasa din oțel, protejează dispozitivul împotriva deteriorărilor mecanice.

Seria A52

Modelele A52 sunt o serie de bază de termometre industriale. Dispozitivele sunt fabricate în conformitate cu EN 13190, clasa de precizie 1 pentru diametre > 60 mm. Carcasa este fabricată din oțel CrNi cu rezistență chimică relativ ridicată. Termometrele sunt utilizate în echipamentele mecanice, în instalații de conducte și de încălzire. TME oferă modele cu o temperatură minimă de măsurare de 30°C, precum și variante care înregistrează temperaturi de până la 250°C.

Carcasa din oțel inoxidabil oferă rezistență la agenți chimici.

Seria 55

Modelele din seria 55 sunt termometre bimetalice de top, care îndeplinesc cerințele industriilor chimică, petrochimică, de petrol și gaze, energetică și de apă/apă uzată (măsurători în medii dure care expun sondele și termometrele în sine la medii corozive). Dispozitivele sunt fabricate în întregime din oțel inoxidabil, iar domeniile lor de măsurare ajung până la 600°C. Aceste produse sunt conforme cu standardul EN 13190.

Termometre cu gaz

Sonda termometrelor din seria 70 este plasată pe un cablu lung de 3 metri.

Termometrele cu gaz din seria 73 sunt concepute pentru exigențele industriei de transformare (chimică, petrochimică, gaze). Contoarele sunt fabricate în întregime din oțel inoxidabil și rămân conforme cu EN 13190. Aceste termometre au clasa de precizie 1 și clasa de protecție IP65 (complet rezistente la praf și la apă) și pot fi utilizate la temperaturi ambiante sub zero grade Celsius (de exemplu, în depozite frigorifice, schimbătoare de căldură etc.). Modelele oferite de TME au domenii diferite: de la -20…60°C la 0…250°C. Lungimea cablului este de 3m sau 6m.

Termometre de expansiune

Modelul 70 este o serie de termometre de expansiune pentru aplicații de inginerie, refrigerare și aer condiționat, deși pot fi instalate în aproape orice aplicație. Carcasa, capilarul, senzorul și conexiunea la proces sunt fabricate din oțel inoxidabil. Lungimea de imersie a sondei (3 m) facilitează instalarea chiar și în instalații complexe cu distanțe mari între punctele de măsurare și citire. Domeniile de scală pentru aceste dispozitive ajung până la 250°C.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și