TEMPORIZATOR DE ÎNTREŢINERE, 24VDC, LED ROŞU/VERDE

by donpedro

Gama Aurocon COMPEC de indicatoare şi accesorii pentru acestea conţine LED-uri indicatoare pentru panou, precum şi înlocuitoare pentru becuri cu filament, accesorii şi suporturi pentru acestea. Astfel veţi avea la dispoziţie soluţii eficiente energetic. În catalog găsiţi produse de la mărci de renume pe plan mondial.
Informaţia vizuală cu privire la starea unui sistem joacă un rol important în identificarea la timp a apariţiei unor probleme de funcţionare. Dacă pe lângă aceasta informaţia conţine şi avertismente de anticipare, precum termene de efectuare a operaţiunilor de întreţinere, atunci sistemul este şi mai protejat.

• Status RoHS Conform
• Nr. stoc RS 179-389
• Cod de producător C1432ALMAL

Un exemplu în acest sens este temporizatorul cu LED care indică momentul în care este necesară efectuarea operaţiei de întreţinere. Dispozitivul acumulează timpul de utilizare şi oferă o lumină verde atâta timp cât sistemul este în funcţiune. Informaţia se stochează într-o memorie nevolatilă. La expirarea termenului specificat modul de iluminare se schimbă în roşu intermitent, avertizând în mod clar asupra necesităţii mentenanţei. După aceea indicatorul poate fi pregătit pentru noua perioadă de timp, care poate fi de 0 săptămână, o lună, 3 luni, 6 luni, 1 an, 3 ani. Aplicaţii concrete: avertisment asupra necesităţii schimbării uleiului sau altor elemente; calibrare echipament; inspecţie vizuală şi curăţare.

– Păstrează durata de timp acumulată chiar dacă sistemul este oprit
– Deschidere standard de panou 30 mm x 11mm
– Condiţii de operare -20°C până la +70°C, la o umiditate de la 0 la 95% (fără condens)
– Consum energetic mai mic de 1W

Detalii pe http://ro.rsdelivers.com/

Mihaela Sârbu
Aurocon COMPEC
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu