Circuit comparator de uz general

by donpedro

Dacă sunteţi în căutarea unei varietăţi largi de amplificatoare şi comparatoare, atunci Aurocon COMPEC este soluţia. Avem pe stoc cele mai recente tehnologii, putând asigura suport pentru proiectele dumneavoastră existente sau viitoare. Vizitaţi şi Centrul de Electronică pentru a vedea cum vă pot ajuta uneltele noastre gratuite de proiectare.

• Status RoHS Conform
• Nr. stoc RS 810-0022
• Cod de producător ADCMP370AKSZ-REEL7
Descriere generală: ADCMP370/ADCMP371 sunt comparatoare de uz general cu tensiune de offset de maximum 9 mV şi consum energetic redus, ceea ce le face ideale pentru echipamente portabile alimentate la baterii. ADCMP371 dispune de o ieşire în contratimp (push-pull), în vreme ce ADCMP370 dispune de un circuit de ieşire colector deschis (open-drain). Intrările ambelor componente şi ieşirea din ADCMP370 pot tolera tensiuni de până la 22V, făcându-le ideale pentru utilizare ca detectoare de tensiune în echipamente portabile.
Aplicaţiile posibile ale acestui dispozitiv pot fi: detectoare de tensiune, sisteme de management a bateriilor, convertoare analog/digitale, aplicaţii de joasă tensiune, dispozitive electronice alimentate de la baterii, echipamente portabile.

Caracteristici tehnice
Tip comparator: Uz general
Tip ieşire: Colector deschis
Timp răspuns tipic: 30 ns, 45 ns
Număr de canale pe cip: 1
Tip montare: Pe suprafaţă
Tip capsulă / număr pini: SC-70 / 5
Sursă de tensiune: 2,25 → 5,5 V
Dimensiuni: 2,2 mm × 1,35 mm × 1 mm
Domeniul temperaturii de operare: de la -40°C la +85°C

Detalii pe http://ro.rsdelivers.com/

Bogdan Grămescu
Aurocon COMPEC
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și