Tehnologia Renesas de încărcare wireless cu energie electrică este integrată în soluțiile cu stilou Active ES® de la Wacom

by donpedro

Renesas Electronics Corporation a anunțat că tehnologia sa de încărcare cu energie electrică fără fir este integrată în soluțiile de stilouri Active ES® de la Wacom, lider în domeniul soluțiilor digitale de ultimă generație pentru instrumente de scris. Circuitul integrat cu receptor wireless de energie electrică de la Renesas oferă dimensiuni reduse și eficiență ridicată în comparație cu soluțiile alternative de încărcare de înaltă frecvență. Tehnologia de încărcare fără fir de la Renesas este suficient de compactă pentru a se monta într-un stilou digital și pentru a-l încărca în mod convenabil în timp ce este conectat fără fir la tabletă.

Integrarea încărcării fără fir de joasă frecvență în stilourile Active ES® de la Wacom deschide noi posibilități. Acest concept nou și inovator aduce confortul încărcării wireless pentru accesorii, permițând utilizatorilor să se exprime în mod creativ atât pe telefoane inteligente, cât și pe tablete.

Despre receptoarele wireless pentru alimentare cu energie electrică de la Renesas

Receptoarele wireless de energie electrică de la Renesas sunt dispozitivele cu cea mai mare densitate de putere din lume și dispun de niveluri ridicate de integrare și eficiență ridicată la sarcini ușoare. Acestea sunt potrivite pentru aplicații cu consum redus de putere, cum ar fi încărcarea căștilor și stilourilor digitale. O funcție unică de detecție “ping” oferă o indicație prealabilă a conexiunii încărcătorului wireless și îmbunătățește performanța termică la sfârșitul încărcării complete a bateriei. În plus, procesorul integrat pe 32-biți oferă un nivel ridicat de programabilitate și parametri de proiectare care pot fi ușor configurați pentru a funcționa cu bobine cu tije mici care se potrivesc în pixurile digitale.

Renesas este liderul mondial în domeniul soluțiilor de alimentare fără fir, atât pentru receptoarele de putere (PRx) utilizate în telefoane inteligente și în alte aplicații, cât și pentru emițătoarele de putere (PTx) utilizate în plăcuțele de încărcare și în aplicațiile auto. Vizitați renesas.com/wirelesspower pentru a afla mai multe despre soluțiile de alimentare fără fir de la Renesas.

Combinații câștigătoare

Renesas a combinat componente complementare care funcționează perfect împreună pentru a crea ‘Combinații câștigătoare’ pentru o varietate de sisteme alimentate prin încărcare wireless. Un exemplu al uneia dintre aceste soluții este modelul Pen Scanner / Reader, care poate fi utilizat pentru accesorii suplimentare pentru telefoane inteligente și tablete. Renesas oferă peste 300 de combinații câștigătoare cu dispozitive compatibile pentru o gamă largă de aplicații și produse finale. Acestea pot fi găsite la renesas.com/win.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu