Renesas anunță 10 noi ‘Combinații câștigătoare’ care includ produse Celeno și Renesas

by donpedro

Renesas Electronics Corporation a anunțat 10 noi ‘Combinații câștigătoare’ care combină chipset-urile Wi-Fi 6 și 6E de la Celeno Communications – companie recent achiziționată – cu o gamă largă de soluții de la Renesas, inclusiv procesare încorporată, analogică, putere, sincronizare și conectivitate. Noile combinații câștigătoare includ soluții pentru IoT, industriale, de infrastructură și alte aplicații.

Combinațiile câștigătoare de la Renesas sunt proiecte verificate din punct de vedere ingineresc, care permit clienților să profite de o platformă avansată pentru ideile lor de proiectare, accelerând ciclurile de dezvoltare a produselor și reducând riscul general în aducerea proiectelor pe piață. Renesas oferă în prezent peste 300 de combinații câștigătoare pentru o gamă largă de clienți și piețe.

Noile combinații câștigătoare includ următoarele:

Gateway industrial cu Wi-Fi 6

Realizând cea mai rapidă transmisie de date pentru aplicații PLC (Programmable Logical Controller – controler logic programabil) de teren, această combinație câștigătoare valorifică un microprocesor de ultimă generație și un cip Wi-Fi 6 de înaltă performanță pentru a asigura o viteză de până la 4,8 Gbps PHY/legătură de date.

Soluție de inspecție optică automatizată (AOI)

Această combinație câștigătoare oferă o soluție Wi-Fi 5 IEEE 802.11ac flexibilă și de vârf pentru aplicațiile industriale care necesită un debit mare de date și o precizie ridicată a datelor. Aici, combinația dintre o placă principală cu microprocesor RZ/V2M și Wi-Fi 5 conectat oferă un debit ridicat de până la 4800 Mbps împreună cu o interfață PCIe rapidă.

Semnalizare digitală fără fir

Această soluție de semnalizare digitală conectată prin Wi-Fi combină Celeno Wi-Fi cu dispozitivele de alimentare Renesas și cu microprocesor RZ/G2H pentru a conecta diferite display-uri. Soluția suportă afișaje de la ecrane plate conectate prin HDMI sau LVDS până la ecrane matriciale bazate pe LED-uri.

Alte combinații câștigătoare Celeno

Alte combinații câștigătoare prezentate în această lună combină tehnologia Renesas dovedită cu expertiza Celeno în materie de conectivitate pentru rețele de înaltă performanță, AI și aplicații video.

Disponibilitate și informații suplimentare

Toate cele 10 noi combinații câștigătoare Renesas-plus-Celeno, pe lângă cele peste 300 de combinații câștigătoare existente, includ diagrame de blocuri, informații despre produse și posibilitatea de a le testa și cumpăra. Acestea sunt disponibile la www.renesas.com/win.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și