TechMasterEvent. Un portal care oferă utilizatorilor posibilități cosmice

by gabi

Platforma TechMasterEvent funcționează în mod activ doar de un an. În acest timp, a lansat opt concursuri tematice, destinate tinerilor creativi din întreaga lume, tuturor celor fascinați de tehnologie, inginerie electrică și electronică. Au fost deja finalizate 5 concursuri. Un total de 18 câștigători din Europa și Africa se bucură de premii în valoare totală de 31.700 USD.

3 concursuri încă în desfășurare! Mergeți la https://techmasterevent.com/ pentru detalii!

Despre ce este vorba?

TechMasterEvent a fost creat cu gândul la tinerii profesioniști, vizionari și experimentatori. Cei care au curajul de a-și arăta ideile lumii, care nu se tem să se confrunte cu alți creativi. Pentru oricine dorește să își construiască un brand propriu în comunitatea internațională și, în acest proces, să își completeze un portofoliu profesional.

Pentru a face parte din TechMasterEvent, tot ce aveți nevoie este acces la internet de oriunde în lume și 3 minute pentru a vă înregistra. Înregistrarea este necesară pentru a menține securitatea deplină a utilizatorilor, inclusiv protecția drepturilor de autor ale acestora.

În plus, totul depinde de abordarea individuală a participantului. Își poate trimite schemele la concursurile în desfășurare și își poate publica cele mai interesante lucrări pe profilul său. Singurul lucru care îl limitează în acest moment este imaginația sa!

Idei și realizări

Echipa TechMasterTeam se străduiește să facă concursurile pregătite să fie diverse și provocatoare pentru creatori. De asemenea, este important pentru ei ca totul să fie în concordanță cu obiectivele care le sunt dragi: problemele de mediu, ideea de zero deșeuri, utilitatea, îmbunătățirea calității vieții și consolidarea relațiilor sociale. Organizatorii competițiilor nu au nicio îndoială că utilizatorii TechMasterEvent pot avea pretenții ridicate. Experiența a cel puțin ultimelor două competiții confirmă acest lucru. De exemplu, în cadrul concursului „Cel mai mic circuit electronic posibil, util și pe deplin operațional” au fost prezentate un proiect pentru o stație meteorologică bazată pe date colectate din nori și un prototip pentru un dispozitiv care detectează din timp bolile de rinichi folosind respirația umană. În cadrul concursului „Electronics & 3D”, fiecare soluție prezentată a avut un aspect practic, de la utilizarea imprimării 3D în știință la imprimarea unui braț robotic funcțional.

Vrei să te testezi?

În prezent sunt 3 concursuri active la TechMasterEvent.

„Let’s live more pleasantly”, încurajează oamenii să privească mai atent la ceea ce îi înconjoară și să creeze un spațiu primitor pentru ei înșiși și pentru ceilalți. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un punct care necesită îmbunătățiri sau intervenții, apoi să concepeți și să implementați un proiect care va îmbunătăți calitatea vieții pentru întreaga comunitate. Este bine ca autorii care se gândesc la ceilalți să își amintească și de ei înșiși.

„Tame the elements”, propune să înfruntați unul sau mai multe dintre elemente. Se așteaptă ca un proiect tehnic să deservească o persoană sau comunități întregi. Depinde de autori și de imaginația lor dacă vor să exploateze sau să supună elementele și cât de mare va fi impulsul întregului.

„MechoManiac”, se adresează tuturor celor care pot combina electronica, informatica și mecanica într-unul singur. Subiectul ideii mecatronice este absolut liber: poate fi un aparat medical sau o jucărie modernă.

TechMasterEvent oferă premii

Fiecare dintre concursurile în desfășurare are un fond de premii de 3.500 USD. În timp ce un participant poate înscrie un singur proiect la o anumită competiție, numărul de competiții la care un participant ia parte este nelimitat.

Alegerea celui mai bun design nu este niciodată o sarcină ușoară și reprezintă o mare responsabilitate. Cu toate acestea, este minunat să știi că îi susții pe cei mai buni.

Alătură-te nouă! Fă-te remarcat! Câștigă!
TechMasterEvent te așteaptă!

 

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik

S-ar putea să vă placă și