OKdo și DesignSpark își unesc forțele pentru a crea o comunitate pentru utilizatorii ROCK

Deoarece clienții solicită mai mult sprijin, OKdo a început să colaboreze cu una dintre cele mai mari comunități online din lumea ingineriei

by gabi

OKdo și DesignSpark, ambele făcând parte din RS Group Plc, au anunțat că au încheiat un parteneriat strategic care plasează comunitatea inginerilor în centrul acțiunii. Odată cu recenta lansare a gamei OKdo de plăci ROCK, creată în colaborare cu Radxa, a fost important să se dezvolte un suport îmbunătățit pentru utilizatori.

Echipa de ingineri de la OKdo a recunoscut puterea ROCK, dar crede, de asemenea, că puterea colectivă a comunității DesignSpark poate contribui la îmbunătățirea acesteia. Ca urmare a feedback-ului primit de la utilizatori cu privire la lipsa de documentație și de asistență în jurul plăcilor, ambele companii invită în mod activ inginerii din întreaga lume să își ofere expertiza pentru a fi siguri că oferta lor devine cea mai bună cu putință.

Având în vedere că se concentrează pe computerele pe o singură placă pentru IoT și că abordarea orientată spre client este esențială pentru companie, OKdo se află într-o poziție unică în vederea introducerii SBC-urilor ROCK pe piața globală și, prin utilizarea comunității DesignSpark, va putea să își dezvolte oferta cu ajutorul contribuțiilor directe ale inginerilor care utilizează plăcile în aplicațiile lor, pe lângă faptul că va oferi asistență de la un capăt la altul a procesului de proiectare, producție și distribuție.

OKdo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu