TDK Semiconductor fixează un nou standard pentru modem AFE Embedded

by donpedro

TDK Semiconductor Corporation, un lider în semiconductoare de comunicaţie semnal mixat şi analogic, a anunţat apariţia unui nou membru al familiei sale AFE (Analog Front End) modem embedded. Noul 73M1903 elimină nevoia pentru un oscilator cristal dedicat, se caracterizează prin rate eşantion programabile şi este soluţia cu costul cel mai redus de pe piaţă pentru modem-uri analogice până la 56kbps.
Front end” este ideală pentru aplicaţii modem pe bază DSP sau RISC, cum ar fi aparate multifuncţionale imprimante/fax, controlere de jocuri, aplicaţii Internet şi cutii “set-top” şi oferă o gamă completă de caracteristici destinate reducerii numărului de componente externe.
Construit pe seria K de mare succes a TDK şi seria 73M2901 de modem-uri, 73M1903 include PLL on-chip suportând frecvenţe de referinţă între 9 şi 40MHz, moduri de conservare a puterii, convertor sigma-delta cu rate eşantion programabile, circuit hibrid diferenţial şi poate fi configurat pentru CTR-21, FCC şi alte standarde de telecomunicaţii din întreaga lume. 73M1903 este acum disponibil pentru mostre în capsule ieftine SOIC cu 20 pini şi TQFP cu 32 pini şi va avea preţul de sub 3,00 USD în loturi de 1.000 bucăţi.

http://www.tdksemiconductor.com

S-ar putea să vă placă și