Grupul X2 MSA ratifică specificaţia emiţătoare-receptoare optice conectabile de 10Gb

by donpedro

Grupul X2 MSA (multi-source agreement) a anunţat că a încheiat lucrul la Revizuirea 1.0 a specificaţiei sale tehnice pentru emiţător-receptorul pe fibră optică de 10Gb/s (Gigabit-per-second), cu factor de formă mai mic, conectabil. Specificaţiile tehnice ale MSA sunt acum disponibile pe pagina Web a grupului la www.x2msa.org.

Membrii grupului X2 MSA sunt: Agilent Technologies Inc., Ignis Optics, JDS Uniphase, Mitsubishi Electric, Molex Incorporated, Multiplex Inc., NEC, NTT, Opnext, Optillion, Pine Photonics, TriQuint Optoelectronics şi Tyco Electronics.
Revizuirea 1.0 e construită pe platforma iniţială a MSA, anunţată în iulie 2002, care defineşte un pachet versatil, conectabil, cu factor de formă mai mic, bazat pe tehnologia XENPAK, care reduce costurile şi economiseşte spaţiu pe placă. Cu această revizuire, grupul MSA a finalizat toate caracteristicile cheie pentru dispozitivele X2. Aceasta conferă producătorilor de echipament de reţea încrederea de care au nevoie pentru a proiecta sisteme pe un set stabil de specificaţii pentru aplicaţii viitoare de tipul Ethernet XAUI, Fiber-channel XAUI şi SFI4 Phase2.
Grupul X2 MSA face ca detaliile specificaţiei să fie disponibile domeniului industrial, astfel încât alţi producători de emiţător-receptoare pot fabrica produse compatibile. Emiţător-receptoarele X2 se aşteaptă a fi expediate imediat.

www.x2msa.org.
www.agilent.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu