Stabilizarea convertoarelor de putere în sistemele de încărcare și fotovoltaice

Würth Elektronik prezintă capacitoarele WCAP-FTDB DC-Link

by gabi

Capacitoare WCAP-FTDB DC-Link – Sursă imagine: Würth Elektronik

Würth Elektronik prezintă o nouă serie de capacitoare cu film special proiectată pentru aplicații DC-Link. Componentele din seria WCAP-FTDB pot fi utilizate în gama de tensiuni de la 500 la 1200 V și sunt caracterizate de o capabilitate ridicată a curentului de riplu. Acest lucru le face deosebit de atractive pentru utilizarea în convertoare AC/DC și DC/DC pentru sistemele de încărcare și electronica de putere în e-mobility sau în soluții de energie regenerabilă. Familia de produse cu 24 de modele oferă valori de capacitanță de la 1 µF la 75 µF.

Capacitoarele pentru stabilizarea tensiunii DC-Link sunt foarte robuste. Datorită designului lor cu peliculă din polipropilenă metalizată, aceștia au proprietăți de autovindecare, prin care scurtcircuitele “ard” cauza care le produce, restabilind astfel un dielectric intact. Semnificativ mai durabilă decât alte tipuri de capacitoare, seria WCAP-FTDB este potrivită pentru aplicații cu cicluri lungi de întreținere, cum ar fi turbinele eoliene. Würth Elektronik oferă pentru această familie de componente o capsulă THT în carcasă cu pas de 27,5 mm, 37,5 mm și 52,5 mm. Temperatura de operare a capacitoarelor cu peliculă se întinde de la -40°C la 105°C, iar valorile maxime de tensiune respective atinse sunt de până la 85°C.

La fel ca toate produsele din catalogul Electronic Components 2022/2023 capacitoarele DC-Link WCAP-FTDB sunt acum disponibile fără o cantitate minimă de comandă. Würth Elektronik pune la dispoziție mostre gratuite și oferă o gamă largă de date de măsurare a caracteristicilor capacitoarelor în instrumentul online REDEXPERT. Acest lucru facilitează selectarea componentelor adecvate.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și