Soluții inteligente pentru un viitor securizat și conectat

Analog Devices la embedded world 2024

by gabi

La expoziția embedded world 2024, Analog Devices va dezvălui cum a progresat compania în domeniul proiectării sistemelor embedded, cu accent pe îmbunătățirea performanței, a vitezei de creație și a impactului asupra mediului. Vizitatorii prezenți la stand vor avea ocazia să exploreze 16 demonstrații bogate în caracteristici, care vor evidenția abilitățile companiei în furnizarea de soluții la nivel de sistem cu ajutorul cărora clienții săi se pot diferenția pe piață. Fie că este vorba de asistență directă pentru clienți, de instrumente de proiectare sau de resurse tehnice solide, ADI se angajează să ofere exact ceea ce au nevoie clienții pentru a-și dezvolta propriile sisteme.

Participanții sunt invitați să descopere o lume de soluții inteligente pentru un viitor sigur și conectat la standul ADI (4A-360).

Iată câteva dintre cele mai importante demonstrații:

  • Conectivitate securizată a rețelei industriale: Descoperiți cu ajutorul demo-ului de securitate inteligentă a clădirii de la ADI cum sunt încorporate cele mai recente soluții de securitate într-o rețea 10BASE-T1L pentru a realiza o infrastructură industrială IoT modernă. Descoperiți cum poate fi utilizat un coprocesor de securitate cu microcontrolerele ADI pentru a contracara atacurile de tip “man in the middle” în contextul sistemelor de detecție și control al clădirilor.
  • Rețeaua industrială a viitorului: Soluțiile ADI contribuie la implementarea următoarei generații de capabilități industriale necesare pentru a crește eficiența și productivitatea. Tehnologiile de vârf ale ADI oferă soluțiile de detecție, conectivitate, putere și procesare necesare pentru a înțelege și a acționa în funcție de noile perspective operaționale.
  • Securitate cibernetică pentru IoT Medical: Demo-ul prezintă modul în care produsele de autentificare securizată ale ADI oferă o protecție robustă în dispozitivele IoT medicale pentru a asigura sănătatea și siguranța pacienților. Sunt evidențiate riscurile de securitate și vulnerabilitățile din componentele cheie și se ilustrează rolul critic al securității în mediul medical.
  • Asistare vizuală cu ajutorul AI Edge: Pe măsură ce procesarea se deplasează rapid către periferie (edge), roboții trebuie să detecteze și să interpreteze datele rapid, fiabil și, în același timp, să devină mai adaptabili și autonomi. Acest demo prezintă un braț robotic care manipulează obiectele pe bază de viziune, procesul fiind activat de un microcontroler.
  • Sistem modernizat de iluminat de urgență: Un sistem de iluminat de urgență scalabil și adaptabil, în care fiabilitatea este garantată prin intermediul unor sisteme de supraveghere de înaltă performanță și soluții de alimentare de rezervă. Acest demo prezintă un sistem de iluminat de urgență care ar putea direcționa traficul pietonal către ieșirile disponibile în timp real.
  • Prototipare pentru aplicații SDR avansate: Platforma Jupiter RF Agile SDR-in-a-Box permite realizarea de aplicații SDR de la faza de concepție până la cazuri de utilizare în lumea reală. Aflați cum oferă această platformă flexibilitate în evaluarea și prototiparea în diferite medii și cum pot fi sincronizate mai multe sisteme în cazul unor aplicații MIMO de mari dimensiuni.

Pentru mai multe informații despre prezentările din timpul expoziției și detalii despre demonstrații, vizitați site-ul web al ADI embedded world 2024.

Analog Devices

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu