Soluții de testare în transformarea digitală: Provocarea 5G

by donpedro

Soluții individuale de testare pentru industria comunicațiilor, aplicație INGUN HFS-856

Soluții pentru piața de mâine
În ultimele decenii, a avut loc o dezvoltare razantă a comunicațiilor mobile și astfel lumea soluțiilor de testare s-a schimbat corespunzător. Întreaga industrie se pregătește pentru o revoluție digitală și, în acest context, 5G este denumit noul standard de telefonie mobilă, care va schimba lumea din 2020, în mod durabil.

Nu numai comunicațiile mobile, ci și diverse arii ale vieții ar trebui să fie interconectate. Transferul de date va fi de sute de ori mai rapid comparativ cu cel actual. Cantități enorme de date pot fi transmise acum wireless și în timp real.
Infrastructura își atinge în acest context limitele, frecvențele de transmisie sunt din ce în ce mai rare și sunt deja detronate de alte servicii în interval de frecvență mai scăzut. În prezent, primele rețele 5G sunt construite în intervalul cuprins între 3GHz și 4GHz, pentru care sunt adecvate produsele INGUN actuale.

Pini de test INGUN și sisteme de testare

Soluțiile de testare individuale creează avantaje competitive
Ca partener al companiilor din industriile tehnice ale viitorului, INGUN dezvoltă soluții pentru un control de calitate rapid și fiabil în ce privește produsele electronice, și, prin dezvoltări comune, creează avantaje competitive reale pentru clienții săi. Gama inegalabilă de pini de contact și adaptoare de testare pentru sarcini de testare individuale fac INGUN să fie un renume în aria specialiștilor pentru soluții speciale.
Companii cunoscute din întreaga lume și din toate industriile, de la industria auto și cea a electronicelor de consum, se bazează pe expertiza tehnică și pe produsele Made in Germany (Produs în Germania).

Vânzări directe în țările de bază precum Polonia, Ungaria, Republica Cehă, România și Bulgaria.

 

 

https://www.ingun.com
INGUN − Partner for future technology (Partener pentru tehnologia viitoare)

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu