Farnell extinde gama de instrumente de testare și măsurare de la Keysight

by donpedro

Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare’, și-a extins gama de produse de testare și măsurare de la Keysight, adăugând seria X de osciloscoape de top 4000 și 6000, seria de surse de alimentare N6700, multimetrul digital 3458A, seria de echipamente de achiziție de date 34980A și seria de multimetre LCR E4980AL

Inginerii de proiectare și testare electronică pot accesa gama completă de produse Keysight, care include acum peste 800 de produse disponibile de la Farnell pentru expediere în aceeași zi și livrare rapidă în Europa. Toate produsele sunt susținute de garanția standard de trei ani oferită de Keysight. Gama extinsă de instrumente performante de testare și de măsurare asigură clienților Farnell instrumentele necesare pentru a face măsurători rapide și precise. Dispunând de versatilitate și modernizări fără egal, produsele Keysight oferă conectivitate flexibilă și testare automatizată mulțumită software-ului său intuitiv – BenchVue.

Gama extinsă de produse Keysight disponibilă acum de la Farnell include:

  • Multimetrul digital 3458A este cel mai rapid, flexibil și mai precis multimetru oferit vreodată de Keysight. Economisiți timp și bani datorită randamentului și preciziei fără precedent a sistemului de testare, flexibilității în operațiile de măsurare și costurilor totale reduse de deținere (n.r.: În lumea competitivă de astăzi, conceptul de cost total al deținerii (Total Cost of Ownership) este important atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Acesta are în vedere costul complet, de la achiziționare până la scoaterea din uz, cum ar fi întreținerea, repararea sau asigurarea produsului). Multimetrul digital 3458A oferă performanțe inegalabile în privința vitezei de operare și preciziei, cu capabilități de până la 100.000 de citiri/sec, precum și 0.6 ppm pentru 24 de ore în DC și 2.2 ppm în ohmi. Datorită acestor performanțe, multimetrul 3458A este foarte util în laboratoarele de cercetare și dezvoltare (R&D), pe liniile de testare sau în laboratoarele de calibrare.
  • Sursele de alimentare din seria N6700 reprezintă o categorie de instrumente complet nouă pentru inginerii de cercetare și dezvoltare, asigurând câștiguri de productivitate inegalabile atunci când furnizeză și măsoară tensiunea și curentul continuu într-un dispozitiv aflat în testare (DUT – Device Under Test). În doar câteva minute, inginerii de dezvoltare pot obține informații despre consumul de putere al unui dispozitiv DUT, fără a scrie o singură linie de cod. Controlul se face printr-o interfață ușor de utilizat, având disponibile pe panoul frontal toate funcțiile de sursă și de măsurare.
  • Osciloscoapele din seria 4000 X sunt proiectate pentru performanțe de ultimă oră, oferind rate de actualizare a formei de undă de 20 de ori mai rapide decât cele ale competitorilor pentru a afișa mai multe detalii ale semnalului. Un ecran tactil capacitiv de 12.1 inch – de top la nivel industrial – împreună cu inovativa soluție hardware ”Zone Touch Triggering” oferă o interfață extrem de intuitivă pentru accelerarea măsurătorilor. Protecția maximă a investiției este asigurată de un upgrade complet ”5-instruments-in-1”.
  • Osciloscoapele seria 6000 X maximizează performanțele și definesc un nou standard pentru osciloscoapele portabile. Proiectate pentru cei mai pretențioși ingineri care doresc lățime de bandă, putere de vizualizare și flexibilitatea dată de multe funcționalități integrate, precum și de interfața cu utilizatorul bazată pe un sistem de operare Keysight încorporat, acestea sunt disponibile la un preț accesibil.
  • Unitățile de achiziție de date 34980A sunt ușor de configurat și utilizat, ajutând proiectanții să reducă costul testării și să accelereze integrarea și dezvoltarea sistemului de testare. Unitățile pot gestiona frecvențe de comutație de până la 26,5 GHz și oferă atât măsurători de bază, cât și controlul sistemului. Caracteristici precum măsurători digitale, contor/totalizator, intrări/ieșiri digitale cu capabilități de generare de tipare digitale (pattern capabilities) și ieșiri analogice cu forme de undă de bază sunt furnizate într-o singură cutie compactă cu costuri reduse.
  • Multimetrele LCR E4980AL oferă cea mai bună combinație de precizie, viteză și versatilitate pentru o gamă largă de măsurători ale componentelor. Furnizând o viteză rapidă de măsurare și performanțe remarcabile în domenii de impedanță joasă și ridicată, multimetrele E4980AL LCR oferă sistemului o conectivitate completă. Acest instrument este indispensabil pentru laboratoarele de cercetare și dezvoltare sau pentru liniile de testare a componentelor și materialelor din firmele de producție.

James McGregor, Director Global al Departamentului de Testare și Instrumente de la Farnell a spus: “Farnell continuă să ofere cele mai noi și mai avansate produse de la liderii pieței, precum Keysight, pentru a se asigura că proiectanții și inginerii de test pot face măsurători precise și repetabile în condiții de siguranță și de încredere. Extinderea gamei de produse Keysight din portofoliul Farnell demonstrează angajamentul nostru continuu de a sprijini comunitatea de ingineri de la toate nivelurile, cu produse de calitate, accesibile și care să răspundă nevoilor lor.”

Clienții beneficiază atât de suportul specialiștilor de testare și măsurare de la Farnell, care oferă asistență tehnică 24/5, cât și de acces la resurse online gratuite, foi de catalog, note de aplicație, videoclipuri și webinarii.

Gama extinsă de produse Keysight din portofoliul Farnell, incluzând osciloscoape, multimetre digitale și surse de alimentare, sunt disponibile la Farnell

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu