Site-ul de resurse Mouser pentru kituri de dezvoltare și instrumente de inginerie ajută la accelerarea proiectării produselor

by gabi

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction)™ care dau putere inovației, oferă o multitudine de servicii și instrumente pentru a ajuta inginerii și profesioniștii din domeniul aprovizionării să găsească produsele potrivite pentru proiectele lor, inclusiv un site de resurse pentru kituri de dezvoltare și o pagină dedicată celor mai recente instrumente de inginerie. Site-ul de resurse pentru kituri de dezvoltare include numeroase articole, videoclipuri și ghiduri de instrucțiuni, conectând inginerii direct cu produsele și know-how-ul necesar pentru dezvoltarea de noi dispozitive. Pagina dedicată instrumentelor de inginerie oferă o colecție actualizată de noi kituri de evaluare, proiecte de referință și multe altele, permițând inginerilor să descopere cele mai recente produse de la producători de top.

Site-ul de resurse pentru kituri de dezvoltare de la Mouser oferă o colecție diversă de resurse pentru a documenta dezvoltarea de aplicații, de la dispozitive Internet of Things (IoT) la rețele mesh Bluetooth® și până la dispozitive medicale purtabile. Site-ul robust include, de asemenea, articole care abordează provocările și cazurile de utilizare pentru componente specifice, cum ar fi automatizarea locuinței cu ajutorul kitului de evaluare Microchip Technology SAM E51 Integrated Graphics and Touch (IGaT) Curiosity sau monitorizarea dispozitivelor cu ajutorul plăcii de dezvoltare Arduino Portenta H7. Site-ul de resurse include, de asemenea, informații practice despre produse pentru o varietate de plăci de evaluare și kituri de dezvoltare, permițând inginerilor să găsească cu ușurință componente pentru noile lor proiecte.

Pagina de instrumente de inginerie prezintă o listă actualizată constant de noi instrumente pentru evaluarea semiconductorilor și a altor componente electronice. Cu instrumente pentru procesoare embedded, RF wireless, senzori și multe altele, catalogul în continuă dezvoltare face posibil ca inginerii să găsească cea mai nouă soluție pentru provocările lor complexe de proiectare.

Pentru a începe să citiți conținutul de pe site-ul de resurse pentru kituri de dezvoltare de la Mouser, vizitați https://resources.mouser.com/development-kits.

Pentru a vedea cele mai recente instrumente de inginerie, accesați https://eu.mouser.com/new/embedded-solutions/engineering-tools/n-8mwys.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și