Mouser Electronics sprijină viitoarea generație de ingineri prin intermediul programului Adveisor al Universității Tehnice din München (UTM)

by gabi

Mouser Electronics, Inc., este încântată să anunțe sponsorizarea programului Adveisor al Universității Tehnice din München (TUM), una dintre cele mai importante universități din Europa în domeniul ingineriei electrice și mecanice. Programul Adveisor de la TUM este un program cu durata de un an destinat studenților din primul an de inginerie electrică, care oferă competențe generale. Cursul este creat pentru a oferi provocări din cazuri reale de utilizare cu scopul de a forma ingineri competenți și instruiți, capabili să comunice cu încredere, să gestioneze proiecte și să stăpânească dinamica unei munci în echipă eficiente.

Mouser a dat startul parteneriatului prin organizarea unui workshop de colaborare la UTM cu Arduino și Red Pitaya cu privire la elementele de bază ale teoriei circuitelor și la măsurarea impulsurilor, în luna Decembrie a anului trecut. Primul atelier a fost ținut de inginerii interni ai Mouser, Rafik Mitry și Aly Barakat.

Ambițiile comune ale Mouser și ale UTM de a crește viitoarea generație de ingineri și de a da putere inovației au permis un debut puternic al programului și un parteneriat de succes care merge mai departe împreună.

Pentru mai multe informații despre eforturile educaționale continue ale Mouser, vizitați https://eu.mouser.com/educationalsales-emea/.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și