Sistemul StarVX HPEC de la Kontron aduce procesare rapidă și performanță direct pe câmpul de luptă

by donpedro

Sistemul StarVX High Performance Embedded Computer (HPEC) de la Kontron aduce super procesare, transfer rapid de date și performanțe care, anterior, se puteau concretiza doar în centrele de date IT de pe câmpul de luptă. Bazat numai pe tehnologia IT (TCP/IP, PCIe şi procesoarele Intel) care asigură suport consistent şi longevitate, sistemul Kontron StarVX configurat pe arhitectura Kontron 3U VPX permite dezvoltatorilor de sisteme militare să reducă drastic procesul de proiectare pentru aplicaţii din domeniul comunicaţiilor precum sisteme radar/sonar, vehicule autonome și alte sisteme 3D.
Sistemul Kontron StarVX, co-dezvoltat pe tehnologia PLX, integrează a 3-a generație de procesoare Intel Core care suportă transferuri de date către/la memoria subsistemului la viteze de 16GB pe secundă (GB/s), în timp ce ecosistemul Kontron 3U VPX suportă viteze de transfer de date de până la 6GB/s prin TCP/IP și 4GB/s prin backplane PCIe datorită tehnologiei Kontron VXFabric™.
Rezultatul este un sistem care oferă o viteză de transfer date (I/O data bandwidth) de până la de zece ori mai mare şi care poate chiar să îmbunătățească viteza de transfer a unor aplicații vechi, nemodificate, bazate pe TCP/IP.
Kontron StarVX este un sistem robust, cu răcire pe aer, este bazat pe ecosistemul 3U VPX şi dispune de carduri PCI Express (PCIe). Kontron și PLX Technology au colaborat pentru îmbunătățirea inovativului software produs de Kontron – VXFabric – care a fost proiectat pentru a ajuta inginerii să reducă costurile de dezvoltare prin simplificarea și accelerarea aplicațiilor inter-CPU în arhitecturile sistemelor VPX.

Kontron
www.kontron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu