Sistem de supraveghere de 2,4GHz

by donpedro

Supravegheaţi casa de oriunde

Permite supravegherea cu până la nouă camere
Supravegherea casei sau a biroului, de oriunde;
Nu trebuie să ajungeţi acasă pentru a vedea ce face copilul;
Aflaţi când cineva intră în casa dumneavoastră şi îi înregistraţi toate mişcările;
Supravegheaţi piscina, camera copilului, uşa din faţă şi cea din spate;
Vedeţi în acelaşi timp un număr de până la patru camere sau, în modul full-screen sequence, nu pierdeţi nici un detaliu;
Puteţi descărca software-ul şi puteţi vedea o demonstraţie.

Dacă doriţi să vă protejaţi casa şi familia cu un sistem de supraveghere pe care îl puteţi monitoriza local sau la distanţă pe Web, nu complicaţi procesul de instalare şi nu micşoraţi durata de funcţionare prin montarea împreună a mai multor componente separate. Aveţi tot ce vă trebuie cu acest “2.4GHz Observation System”, un sistem de supraveghere convenabil, cu mai multe camere integrate, care vă permite să vedeţi ce se întâmplă în casă şi în jurul casei, oriunde v-aţi afla. Instalarea este foarte uşoară datorită conceptului “all-in-one”. Veţi putea monitoriza până la nouă locaţii, folosind două camere wireless şi şapte wired, în timp real, ceea ce vă permite să vedeţi ce se întâmplă în acelaşi moment în mai multe locuri. Dacă doriţi să vedeţi mai multe detalii, ca în situaţiile în care este importantă identificarea caracteristicilor feţei unui individ, monitorul oferă o varietate de opţiuni full-screen. De exemplu, puteţi avea o cameră full-screen şi o a doua cameră într-o fereastră picture-in-picture. Puteţi avea de asemenea secvenţe full -screen pentru toate camerele, cu un timp de comutare între camere reglabil.

Sistemul are de asemenea o telecomandă cu multe posibilităţi, care vă permite comutarea între modurile full-screen şi quad-screen, sau puteţi face programări pentru modificarea monitorului. O puteţi folosi chiar şi pentru digitally freeze şi zoom-in pentru o anumită locaţie! Sistemul are de asemenea o cameră color hardwired cu senzor de mişcare integrat şi caracteristici audio two-way, o cameră color wireless cu posibilităţi audio one-way şi un cablu USB care poate transfera imagini către PC pentru stocare sau pentru monitorizare la distanţă.

Poate fi transformat uşor într-un sistem cu nouă camere complet funcţional
Sistemul este foarte uşor de transformat, pe măsură ce cerinţele de securitate sporesc! Monitorul poate accepta o cameră wireless de 2,4GHz suplimentară şi şase camere de supraveghere hardwired color sau alb-negru (patru dintre ele pot include senzori de mişcare), rezultând astfel un sistem puternic, de nouă camere, pe care îl puteţi folosi pentru supravegherea camerei copilului, piscinei, uşii din faţă sau din spate şi a încă patru locaţii suplimentare! Puteţi folosi camerele sistemului, ce includ senzor de mişcare, microfon şi difuzor, sau puteţi folosi orice alte camere video baseband tradiţionale de la Smarthome.
Puteţi vizualiza până la patru locaţii pe un ecran, în TIMP REAL, fără cele mai mici întârzieri, ca cele produse de celelalte sisteme de pe piaţă. Puteţi chiar adăuga data, ora şi numele camerei pe imagine (de exemplu “camera copilului”, “uşa din faţă”, etc.), imagini ce pot fi apoi trimise către un PC, VCR şi/sau modulatoare. Printre alte avantaje se numără prezenţa a patru intrări pentru contactele de alarmă (normal deschise sau normal închise) care pot activa un VCR pentru înregistrare atunci când sistemul de securitate este activat.

Verificaţi-vă casa prin intermediul Web
Ceea ce face ca acest sistem să fie deosebit de celelalte sisteme integrate de supraveghere este posibilitatea de afişare a imaginilor de la primele patru camere pe un calculator la distanţă echipat cu software adecvat şi conectat la Internet. Pentru a realiza acest lucru aveţi nevoie de o conexiune Internet always-on, cum ar fi DSL sau cable modem service. Sistemul este compatibil cu hub-uri, router-e şi hardware şi software firewalls.
Sistemul vă poate alerta atunci când detectează mişcare la orice cameră. Notificarea poate fi sub forma unui mesaj preînregistrat, trimis către orice telefon, inclusiv telefonul mobil dacă modemul calculatorului suportă TAPI, sau un mesaj text către pagerul dumneavoastră. De exemplu, dacă în camera din curtea din spate se detectează un intrus, sistemul vă poate apela pe telefonul mobil cu un mesaj de tipul “A fost detectată mişcare în curtea din spate”, sau orice mesaj la alegere.

Adaptabil nevoilor dumneavoastră

Puteţi de asemenea să setaţi sistemul pentru a înregistra la anumite momente, în cazul în care vreţi să vă asiguraţi că grădinarul nu trage cu ochiul în casă sau că menajera nu bea din sticla de coniac franţuzesc. Puteţi regla de asemenea timpul de înregistrare (unitatea de disc a calculatorului are totuşi o mărime limitată), numărul de cadre pe secundă, rata de compresie şi calitatea imaginii. Puteţi programa sistemul să vă alerteze doar când detectează mişcare într-o anumită regiune a ecranului. Astfel, dacă aveţi o cameră orientată către aleea de intrare, veţi fi atenţionat când o maşină intră pe alee şi nu ori de câte ori o maşină trece prin faţa casei. Sensibilitatea reglabilă vă permite să maximizaţi nivelul de siguranţă sau să împiedicaţi apariţia de alarme false datorate vântului sau umbrelor.
Monitorul sistemului este rezistent, închis într-o carcasă metalică. Tensiunea de alimentare este de 100 la 240 VAC la 60Hz.

www.smarthome.com

S-ar putea să vă placă și